spot_img
24.1 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

18 copii aflați în tabără la Slănic Moldova au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară

- Advertisement -

Serviciul de Ambulanță a fost semnalat vineri, la ora 11, prin numărul de urgență 112 despre necesitatea intervenției în stațiunea Slănic Moldova. Optsprezece copii au fost transportați la Spitalul Municipal Onești, deoarece se simțeau rău, începând de joi, 5 septembrie. Ei prezentau simptome de toxiinfectie alimentară: stări de vomă, dureri de cap, grețuri, diaree.

Peste 40 de persoane din Brăila, cazate la o vilă din Slănic Moldova, participă la o tabără de dans sportiv și sunt în stațiune de cinci zile. Doar cei 18 copii, cu vârste cuprinse între 12 și 20 de ani, au avut nevoie să fie transportați la spital cu patru echipaje de la ambulanța din substațiile Târgu-Ocna, Onești și Moinești, necesitând măsuri de reechilibrare cu lichide. Au fost internați la Spitalul Municipal Onești, secția Boli Infecțioase, pentru investigații suplimentare și tratament. Niciunul dintre ei nu se află în stare gravă.

Adina PELIN

Cititi: http://www.ziaruldebacau.ro/2013/09/07/18-copii-aflati-in-tabara-la-slanic-moldova-au-ajuns-la-spital-cu-toxiinfectie-alimentara.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.