spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

BOMBĂ! Oana Roman e însărcinată: „Nu am luat mult în greutate, doar vreo trei kilograme”

- Advertisement -

Cine ar fi crezut? Oana Roman şi iubitul ei Marius se pregătesc să devină părinţi întrucât fiica cea mică a lui Petre Roman este însărcinată. Mai mult, cei doi au de gând să facă şi o nuntă mare după ce bebele va veni pe lume.

În viaţa Oanei Roman au loc schimbări majore. După ce a părăsit Kanal D, Oana Roman se pregăteşte să devină mămică. Anunţul a fost făcut astăzi chiar de către Oana la emisiunea „La Măruţă” de la Pro TV.

La cei 37 de ani ai săi visul Oanei Roman s-a împlinit: va deveni mamă. „Începe o noua etapa frumoasa din viaţa mea şi sper să-mi fiţi alături ca şi până acum”, a scris prezentatoarea tv astăzi pe contul său de Facebook.

Oana Roman a venit cu iubitul ei, Marius, cu care are o relaţie de nouă luni, pe Happylica. „Am aflat pe la începutul verii această veste minunată pe care o aşteptam, dar pe care nu am plănuit-o. Am încetat de mult să-mi fac planuri. Nu mi-am pus problema dacă fac copilul sau nu. A fost clar de la început că acest copil e binevenit”, a spus Oana.

Acesta a continuat: „Nu am luat mult în greutate, doar vreo trei kilograme. Eu nu am preferinţe, dar Marius vrea să fie băiat”.

De cealaltă parte Marius, iubitul Oanei a spus: „Vreau să rămân cu ea pentru toată viaţa. Sunt pregătit să devin tată”.

A făcut mai multe chiuretaje

În urmă cu câteva luni, Oana vorbea despre dorinţa de a avea un bebe. „Amândoi ne dorim copii. Nu am facut atunci când a trebuit, eu am facut nişte întreruperi de sarcină. M-am căit foarte mult”, mărturisea aceasta.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/oana-roman-insarcinata-anunt-la-maruta-461811.html#ixzz2duZzdc1t

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.