spot_img
18.7 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Sandra Stoicescu și-a pus silicoane pentru nuntă?

- Advertisement -

Luna viitoare, realizatoarea TV Alessandra Stoicescu (37 de ani) va îmbrăca pentru prima dată rochia de mireasă. Şi, pentru că vrea să arate bine la propria-i nuntă, vedeta Antenei 3 pare că şi-a îmbunătăţit look-ul cu un… bust pe măsură.

  • 2013 – Alessandra afișează acum un bust mult mai proeminent ca în tinerețe
  • 1994 – La debutul în televiziune, în urmă cu 19 ani, vedeta avea sâni mititei

Multă lume îşi aminteşte că, la debutul său în televiziune, în 1994, Alessandra nu avea sânii foarte mari. Motiv pentru care purta haine cuminţi, fără decolteu şi terne. Însă, de la o vreme, realizatoarea TV a adoptat un stil vestimentar mai îndrăzneţ şi a început să poarte ţinute cu vedere la sâni. Recent, ea s-a fotografiat alături de creatorul de modă Răzvan Ciobanu la un restaurant.

Se mărită la Palat

La o privire mai atentă, se poate observa cum din eleganta rochiţă decoltată a Alessandrei se iţesc nişte sâni de toată frumuseţea. Realizatoarea şi-a mai expus pieptul voluminos şi la un eveniment recent al revistei VIVA, unde a venit îmbrăcată într-o rochie foarte elegantă. Judecând după ultimele sale apariţii, avem motive să credem că rochia de mireasă pe care Sandra o va îmbrăca în luna octombrie va fi una care să îi scoată în evidenţă noul bust. Ştirista şi colegul ei de trust, Sergiu Mircea Constantinescu (42 de ani), s-au cununat civil în luna iunie. Nunta au programat- o pentru luna octombrie, la Palatul Snagov. Naşi le vor fi Gabriela Vrânceanu Firea şi Florentin Pandele.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/sandra-stoicescu-silicoane-nunta-mircea-constantinescu-461843.html#ixzz2duYx2XAt

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.