spot_img
21.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

TRAGEDIE ÎN CAPITALĂ! Maidanezii l-au muşcat de cap şi i-au rupt gâtul

- Advertisement -

O banală plimbare în parc s-a transformat, ieri, într-o tragedie pentru o familie din Capitală. Un băieţel de doar 4 ani a murit sfâşiat de maidanezii aflaţi în curtea unei societăţi comerciale cu sediul pe malul lacului Tei, iar fratele copilului, cu doi ani mai mare, a fost muşcat de picioare.

Bunica şi cei doi nepoţi au ieşit, ieri, la plimbare în Parcul Tei din Capitală. Era pentru prima dată când mergeau acolo, iar copiii, furaţi de peisaj, s-au îndepărtat, la un moment dat, de femeia care se odihnea pe o bancă. Băieţii au ieşit din parc, ajungând pe un teren viran de lângă acesta, urmăriţi îndeaproape de mai mulţi maidanezi înfometaţi, care abia se zăreau în stufărişul de pe malul lacului. Nu a trecut mult timp, iar câinii s-au năpustit asupra micuţilor.

Fratele mai mare a scăpat

În zadar au urlat copiii după ajutor, strigătele lor fiind acoperite de lătratul patrupedelor ce, în doar câteva momente, i-au pus la pământ. Băiatul de 6 ani a reuşit să se ridice şi a încercat săşi ajute fratele. Numai că maidanezii îl muşcaseră deja de cap pe copilul de 4 ani şi îşi înfipseseră colţii în gâtul acestuia. Speriat, fratele mai mare a fugit într- un suflet după bunica lui, care îi căuta cu disperare. Trecuseră deja mai multe minute când nepotul a revenit în braţele femeii. I-a povestit acesteia ce s-a întâmplat şi au plecat într-un suflet să-i caute frăţiorul. Era însă prea târziu… Poliţiştii de la Omoruri au declanşat o anchetă, iar reprezentanţii Asociaţiei Pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA) au strâns maidanezii din zonă.

Bunica micuţilor, alături de tatăl acestora şi de băieţelul de 6 ani, distruşi de durere

Firma va primi amendă de 18.000 de lei

Angajaţii ASPA au ridicat ieri 6 maidanezi din zona unde s-a întâmplat tragedia. Cel mai probabil animalele nu erau înregistrate la ASPA, deci firma va primi o amendă de 18.000 de lei. Potrivit ultimelor date, în Capitală trăiesc aproape 65.000 de câini fără stăpân.

Martorii spun că băieţelul a fost atacat de acest câine, pe botul căruia se mai vedeau ieri urme de sânge

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/tragedie-in-capitala-maidanezii-muscat-cainii-fara-stapan-baietiel-murit-chin-461719.html#ixzz2doWh9Qul

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.