spot_img
27.4 C
Vaslui
28-sept.-2024
spot_img

Agent de pază, atacat şi împuns cu o furcă de doi interlopi

- Advertisement -

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din Gura Humorului, agent de pază la firma RPG, a ajuns la spital în stare gravă, în şoc hemoragic, după ce a fost atacat şi împuns cu o furcă de doi indivizi din Voroneţ, ambii cu antecedente penale. Violentul atac s-a petrecut sâmbătă dimineaţă, în parcarea restaurantului Moldova din zona centrală a oraşului Gura Humorului. Bărbatul atacat a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Suceava, iar medicii l-au operat de urgenţă pentru a-i salva viaţa.

Au atacat din răzbunare, după un conflict în club cu fratele agentului de pază

Din ancheta poliţiei rezultă că răfuiala a avut un prim moment vineri noapte, când cei doi atacatori, Mihai Manoliu, în vârstă de 32 de ani, şi Cristian Adolf Neuburger, de 37 de ani, au avut un conflict cu fratele victimei, şi el angajat la RPG.

Altercaţia s-a petrecut într-un club din Gura Humorului, fără a degenera. Cei doi, aflaţi sub influenţa alcoolului, au hotărât, a doua zi dimineaţă, să se răzbune.

Conform anchetei poliţiei, cei doi l-au atacat pe Bogdan Gheorghe, în vârstă de 39 de ani, agent de pază, frate cu cel cu care au avut conflictul iniţial, în parcarea restaurantului Moldova. Unul dintre ei, Mihai Manoliu, l-a înţepat cu furca pe care o avea asupra sa pe agentul de pază în piciorul drept.

Lovitura nu a fost una deloc superficială. Victima a suferit o tăietură adâncă şi a intrat în şoc hemoragic, pierzând mult sânge.

Ulterior, după ce agentul de pază a fost operat de urgenţă, medicii de la Spitalul Judeţean Suceava au apreciat că „victima necesită pentru vindecare 22 – 25 de zile de îngrijiri medicale, iar modul de aplicare a loviturii a fost de natură a-i pune viaţa în pericol victimei”.

În aceste condiţii, fapta a fost încadrată la infracţiunea de tentativă de omor calificat, iar ancheta a fost preluată de judiciariştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Cei doi indivizi, prinşi de „mascaţii” Poliţiei după o intervenție în forţă

După agresiune, cei doi indivizi au dispărut din zonă, iar imediat s-a format o echipă de căutare, formată din „mascaţi” de intervenţie rapidă ai Serviciului de Acţiuni Speciale (SAS).

Cei doi fugari au fost văzuţi pe drumul dinspre Gura Humorului spre Voroneţ. În momentul în care şi-au dat seama că poliţiştii sunt pe urmele lor, cei doi suspecţi au fugit prin grădinile caselor din zonă, încercând să scape. Au fost ajunşi din urmă şi imobilizaţi de poliţişti, care au folosit forţa pentru a-i putea încătuşa şi duce la Poliţia oraşului Gura Humorului, pentru audieri.

Cei doi suspecţi au fost reţinuţi, sâmbătă, pentru 24 de ore, după care, ieri, procurorul de caz i-a înaintat Tribunalului Suceava, cu propunere de arestare preventivă. Ieri, la intrarea în Palatul de Justiţie, unul dintre ei, Adolf Cristian Neuburger, avea încă urme vizibile ale confruntării cu „mascaţii” Poliţiei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.