spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

ANTONIA şi OCHIUL CARE PLÂNGE. Ce vrea să ne transmită ARTISTA?

- Advertisement -

Celebra cântăreaţă Antonia, considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, împărtăşeşte aceleaşi pasiuni cu iubitul său Alex Velea, şi anume tatuajele. Cântăreaţa şi-a făcut până acum cinci tatuaje şi, după cum a declarat chiar ea, numărul acestora este în creştere, deoarece se

Cel mai mare tatuaj de până acum al Antoniei este un ochi desenat pe antebraţul stâng. Acesta este reprodus chiar după ochiul ei, iar lacrima în formă de petale reprezintă latura ei sensibilă de artist. Ea şi-a făcut acest tatuaj după ce s-a despărţit de soţul ei, Vicenzo, şi s-a combinat cu Alex Velea, care, la rândul său, are desenat pe corp un tatuaj cu chipul Antoniei.

A şters tatuajul cu iniţiala soţului

Vedeta mai are alte inscripţii permanente imprimate pe piele: una pe glezna piciorului stâng, alta, sub formă de fundiţă, la încheietura mâinii drepte, una pe degetul arătător de la mâna stângă, în formă de inel, şi o notă muzicală pe piciorul drept.

“Am cinci tatuaje. Pe mâna dreaptă – o fundiţă, pe stânga – ochiul meu, cu nişte petale şi o lacrimă. Mă reprezintă, pentru că sunt o fire sensibilă. Pe piciorul stâng, jos, e scris numele Mayei, iar pe dreptul – o notă muzicală, pe care am făcut-o împreună cu Inna, în Mexic. Şi ea şi-a făcut la fel”, a spus solista, la PRO FM. Vedeta mai avea inscripţionată litera V, de la prenumele soţului ei Vicenzo, însă a şters-o.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/molipsit-iubitul-alex-velea-tatuajul-antoniei-plange-461236.html#ixzz2dOoju3sI

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.