spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Divorţ urât între Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones: «Dacă nu avea ea boli transmisibile sexual, eu nu făceam cancer»

- Advertisement -

Păreau un cuplu de invidiat, cu doi copii frumoşi şi cu întreaga lume la picioare. Acum însă, scandalul domină viaţa actorilor Michael Douglas (68 de ani) şi Catherine Zeta-Jones (43 de ani), care se ceartă ca la uşa cortului şi sunt în plin divorţ. Miza? Împărţirea averii de aproape 300 de milioane de dolari şi custodia copiilor.

Michael Douglas este căsătorit de 13 ani cu Catherine Zeta- Jones. În 2010, când starul a fost diagnosticat cu cancer la gât, viaţa lor a fost cuprinsă de haos.

El s-a vindecat, dar Catherine s-a îmbolnăvit şi ea, tratându-se în prezent pentru tulburare bipolară, o afecţiune care îi modifică brusc starea de spirit. Acest lucru, plus dependenţa de medicamente şi de alcool au fost de nesuportat pentru Douglas, care a cerut recent divorţul.

El a fugit cu copiii în Germania

Supărat, actorul a pretins în actele întocmite de avocaţi că s-a îmbolnăvit grav tocmai din cauza soţiei: “Dacă ea nu avea boli transmisibile sexual, eu nu făceam cancer”, ar fi scris în documente Douglas, potrivit presei de scandal din SUA. Mai mult, ca să scape de Catherine şi de crizele ei de nervi tot mai dese, actorul i-a luat pe cei doi copii şi s-a mutat o perioadă în Germania.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/divort-urat-intre-michael-douglas-catherine-zeta-jones-boli-transmisibile-sexual-cancer-461065.html#ixzz2dLkfFdDX

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.