spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Accident mortal de muncă în curtea unei societăţi. Şofer ucis de un buştean

- Advertisement -

Un bărbat din comuna Stulpicani a avut parte de un sfârşit groaznic în timp ce se afla la locul de muncă, în curtea unei societăţi comerciale din Negrileasa.

Marţi după-amiază, în jurul orei 14.15, Poliţia oraşului Frasin a fost sesizată prin 112 despre faptul că unul dintre angajaţii SC Pop Trans din Negrileasa a murit în timpul serviciului.

Victima, Gavril Scheuleac, în vârstă de 39 de ani, era angajat ca şofer profesionist al respectivei societăţi, iar acum două zile, în jurul orei 13.30, bărbatul a ajuns la sediul societăţii la volanul unei autoutilitare ce tracta o semiremorcă încărcată cu material lemnos, respectiv buşteni de răşinoase.

Un alt angajat, Sorin Popa, a început operaţiunea de descărcare a buștenilor din autoutilitară în depozit, cu ajutorul brațului încărcător-macara bușteni.

În timp ce executa operațiunea de descărcare a materialului lemnos, Sorin Popa a dat accidental peste colegul său, unul dintre bușteni lovindu-l în zona toracelui.

Deşi la faţa locului a fost chemată de urgenţă o ambulanţă, cadrele medicale nu au mai putut face nimic decât să constate decesul.

„Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Poliției Orașului Frasin în vederea stabilirii împrejurărilor comiterii accidentului de muncă, sub aspectul comiterii  infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis ieri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, inspectorul principal Ionuţ Epureanu, care a precizat, de asemenea, că se fac cercetări şi faţă de administratorul respectivei societăţi, Viorel Popa, pentru încălcarea prevederilor Legii 319/2006, privind securitatea şi sănătatea în muncă.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.