spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Gravida care a născut un făt mort acasă după ce a fost dată afară, externată

- Advertisement -

Medicul de gardă care a tratat-o în acest mod este anchetat şi de maternitate, şi de Colegiul Medicilor.

Femeia în vârstă de 21 de ani ajunsă la Maternitatea „Cuza Vodă“ după ce a născut acasă un bebeluş mort va fi externată în cursul zilei de astăzi. Ieşeanca a fost adusă prima dată la spital cu o ambulanţă, dar nu a fost examinată, medicul Irina Antoniu, de gardă fiind, trimiţând-o acasă fără a-i acorda nici măcar o consultaţie. Dr. Antoniu i-a spus doar să revină a doua zi. Femeia a născut însă la domiciliu, patru ore mai târziu, neasistată, un făt mort, de sex masculin, cu o greutate de 2.550 de grame. „Pacienta se simte bine şi va fi externată. Nu prezintă leziuni care să-i pună viaţa în pericol şi nu au apărut niciun fel de complicaţii. Fătul era mort intrauterin, de circa cinci zile înainte de a se declanşa naşterea“, a declarat prof.dr. Maria Stamatin, directorul medial al Maternităţii „Cuza Vodă“.

Conducerea unităţii medicale a început o anchetă internă care-l vizează pe medicul Irina Antoniu. De asemenea, cazul va intra şi în atenţia Colegiului Medicilor din Iaşi, pentru a se lua măsuri disciplinare la adresa medicului Antoniu.

Cititi: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/gravida-care-a-nascut-un-fat-mort-acasa-dupa-ce-a-fost-data-afara-externata–20624.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.