spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Procurorii spun că Vasile Ciprian Ciocan vroia să intre cu mașina în autoturismul poliției

- Advertisement -

Numai o defecțiune a mașinii l-a scăpat pe fostul boxer de performanță Vasile Ciprian Ciocan de o nouă acuzație – cea de atac asupra polițiștilor, în afara celor pentru care este deja cercetat – contrabandă cu țigări și șantaj, în dosarul în care este anchetat și polițistul Adrian Huiban.
Cunoscut pentru comportamentul său extrem de violent, Ciocan, susțin procurorii, intenționa să intre cu mașina în autoturismul polițiștilor în momentul în care Adrian Gălățanu – cumnat cu Ciocan și membru important în rețea – a fost prins în flagrant. “Existând probe că Gălățanu Adrian a cumpărat o cantitate mare de țigări, s-a decis oprirea acestuia în trafic de polițiștii de la Rutieră – arată procurorii.

În remorcă au fost găsite 8 cutii a câte 525 pachete marca cu timbru de Republica Moldova, ce au fost ridicate în vederea confiscării”. Ciocan a fost sunat de Gălățanu și a luat foc când a auzit că acesta a fost oprit de polițiști. S-a urcat imediat în mașină și a pornit spre cumnatul lui, ca să-i dea o mână de ajutor. Pe drum, l-a sfătuit pe acesta să nu-i lase pe polițiști să facă percheziție în mașină și să găsească țigările, ba, mai mult, să pornească mașina în care se aflau țigările și să fugă de la fața locului. Din interceptările telefonice dintre cei doi, reiese foarte clar că Ciocan a pornit spre locul în care a fost prins Gălățanu cu intenția de a intra cu mașina în autoturismul poliției.

Norocul polițiștilor a fost că mașina nu a mai vrut să pornească, iar Ciocan nu și-a mai putut duce la îndeplinire atacul. Mașina defectată a fost tractată la sediul Direcției Județene pentru Accize și Operațiuni Vamale.

Cătălina CHIFU

sursa: http://www.ziaruldebacau.ro/2013/08/27/procurorii-spun-ca-vasile-ciprian-ciocan-vroia-sa-intre-cu-masina-in-autoturismul-politiei.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.