spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

TURCIA va susține o intervenție internațională contra SIRIEI

- Advertisement -

Turcia se va alătura unei coaliţii internaţionale împotriva Siriei, chiar dacă nu se poate ajunge la un consens mai extins în cadrul Consiliului de Securitate al ONU, a anunţat, azi, ministrul de externe turc, Ahmet Davutoglu.

„Acordăm întotdeauna prioritate acţiunii împreună cu comunitatea internaţională, cu deciziile ONU. Dacă o astfel de acţiune nu rezultă dintr-o decizie a Consiliului de Securitate al ONU, alte alternative vor apărea pe agendă”, a declarat Ahmet Davutoglu pentru ziarul Milliyet, potrivit Agerpres.

America se pregăteşte de război în Siria

„În prezent, între 36 şi 37 de ţări discută aceste alternative. Dacă se formează o coaliţie împotriva Siriei în acest proces, Turcia va face parte din această coaliţie”, a afirmat el

RUSIA AVERTIZEAZĂ SUA: O posibilă intervenţie în Siria va avea CONSECINŢE EXTREM DE GRAVE

„Comunitatea internațională nu trebuie să rămână indiferentă faţă de masacrele comise de regimul Assad”, a precizat Davutoglu. „Cei care comit crime de război şi crime împotriva umanităţii trebuie categoric să fie pedepsiţi”, a adăugat el.

Autor: Simona Mătieş

Citiţi mai mult: TURCIA va susține o intervenție internațională contra SIRIEI | VIDEO – Internaţional > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/turcia-va-sustine-o-interventie-internationala-contra-siriei-1054283.html#ixzz2d3z4wO4L
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.