spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Ce face Steaua cu banii pe Chiricheş?

- Advertisement -

Gruparea din Ghencea va încasa pe fundaşul adus anul trecut de la Pandurii 9,5 milioane de euro.

Echipa de fotbal Steaua se va despărţi de fundaşul central Vlad Chiricheş, pe care îl va ceda englezilor de la Tottenham Hotspur contra unei sume record, neverosimilă pentru un jucător de Liga I. În vârstă de 23 de ani, Vlad Chiricheş va aduce în vistieria clubului patronat de Gigi Becali, aflat în prezent în puşcărie, 9,5 milioane de euro.

Chiricheş „îl bate” astfel pe „finul” Mirel Rădoi, cel mai scump stelist de până acum, vândut la arabi în urmă cu trei ani pentru 5 milioane de euro. Chiricheş este jucătorul român cu cel mai mare salt valoric. Conform celebrului site www.transfermarkt. de, Chiricheş valora acum un an şi jumătate doar 1,2 milioane de euro! La începutul acestei luni, cota lui Chiricheş era, pe acelaşi site, de 8 milioane de euro.

„Niciun transfer răsunător”

Mulţi se întreabă ce va face Steaua cu banii încasaţi pe Chiricheş. Cea mai mare parte va intra, se pare, în conturile lui Gigi Becali, cel care împrumută clubul de când l-a preluat şi care nu uită vreodată să-şi recupereze datoriile. E greu de crezut că gruparea din Ghencea va face investiţii, aşa cum se întâmplă la cluburile mari. Sub domnia lui Gigi Becali, Steaua nu a făcut niciun transfer răsunător, chiar dacă s-a calificat de trei ori în grupele Ligii Campionilor, unde are garantată, prin participare, o grămadă de bani.

„Cea mai mare sumă all-time in «Rumenia»”

După ce au negat săptămâni în şir plecarea lui Chiricheş, oficialii clubului Steaua au recunoscut vânzarea jucătorului sâmbătă seară, după meciul de la Mediaş cu Gaz Metan, încheiat la egalitate, scor 2-2, şi în care Chiricheş nu a jucat. „Mă bucur foarte mult pentru el. Clubul a luat mulţi bani”, a spus antrenorul Laurenţiu Reghecampf, care speră ca Vlad Chiricheş să pună umărul mâine seară la calificarea Stelei în grupele Ligii Campionilor.

Managerul-general Mihai Stoica, zis şi „Meme”, a fost cel care a anunţat suma de transfer, 9,5 milioane de euro, despre care a afirmat, în româno-engleză, că „e cea mai mare all-time in «Rumenia»”!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.