spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

La Iasi doi bărbaţi au ajuns in comă din cauza vitezei mari şi a şoselei ude

- Advertisement -

Nu mai puţin de patru accidente cu victime au avut loc în acest weekend.

Trei persoane au ajuns la spital sâmbătă noaptea în urma unui accident rutier grav produs în localitatea Chicerea. Aceştia se aflau într-un autoturism Chevrolet şi se îndreptau către Iaşi. Într-o curbă periculoasă, din cauza vitezei, autoturismul a derapat şi a pătruns pe contrasens, unde a fost lovit de un Volkswagen. Pasagerii din Chevrolet au fost scoşi cu ajutorul celor de la descarcerare. „Gabriel S., în vârstă de 44 de ani, din Bucureşti, conducea un Chevrolet pe DN 28. În dreptul localităţii Chicerea nu a adaptat viteza la un carosabil umed, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un Volkswagen. În urma accidentului, cei trei pasageri au fost transportaţi la spital. Pe numele şoferului a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă“, a declarat Alexandru Chelaru, purtător de cuvânt al Poliţiei.

Victimele au ajuns în Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului „Sfântul Spiridon“, iar două se află în stare foarte gravă. „Unul dintre pasageri, în vârstă de 43 de ani, era politraumatizat, suferise un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei, o fractură la nivelul gleznei drepte, o contuzie pulmonară şi o fractură de bazin. A fost internat la ATI Ortopedie, iar starea este gravă, fiind intubat şi ventilat mecanic“, a declarat dr. Gabriel Perianu, medic primar de urgenţă. Şoferul autoturismului care a provocat accidentul se află în comă profundă la Spitalul de Neurochirurgie, prognosticul medicilor fiind rezervat. Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei şi este în comă profundă, intubat şi ventilat mecanic. În UPU a ajuns şi un bărbat de 62 de ani, pasager în una din cele două maşini, cu o traumă cranio-cerebrală, dar starea sa este stabilă.

Un alt accident a avut loc ieri în zona Strunga, unde un şofer care circula cu viteză a pierdut controlul volanului autoturismului Skoda Fabia şi s-a răsturnat în decor. În urma accidentului, o femeie a fost rănită şi transportată la spital. Potrivit medicilor, ieşeanca nu a suferit leziuni care să-i pună viaţa în pericol. La finalul săptămânii trecute, îngrijiri medicale a necesitat şi o femeie în vârstă de 81 de ani din Voineşti, care a fost lovită de un autoturism în timp ce traversa strada neregulamentar. „Pacienta a suferit o contuzie toraco-abdominală şi o fractură de şold drept. A rămas internată la Ortopedie“, a adăugat dr. Perianu. Internat va rămâne câteva zile şi un bărbat în vârstă de 43 de ani din Iaşi, care a căzut de pe motoscuter. Ieşeanul a suferit doar o fractură de femur.

Cititi: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/doi-barbati-in-coma-din-cauza-vitezei-mari-si-a-soselei-ude–20332.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.