spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Pensiile da, salariile ba. Mariana Câmpeanu, ministrul Muncii, a explicat cum vor creşte veniturile anul viitor

- Advertisement -

Întrebată dacă în 2014 vor creşte pensiile şi salariile Mariana Câmpeanu a declarat că în ceea ce priveşte pensiile se va respecta indexarea prevăzută de lege. Salariile, a mai spus ea, se vor măsri dacă o va permite creşterea economică.

„Aşa cum am spus în programul de guvernare şi cum premierul Ponta a afirmat întotdeauna, principalul nostru deziderat este să respectăm legile, deci, ca atare, şi legea care priveşte indexarea pensiilor în fiecare an va fi respectată şi pentru anul următor. În ceea ce priveşte creşterea salarială, domnul ministru Voinea a spus foarte clar – în funcţie de creşterea economică, de încasările la buget se va prevedea şi o creştere la anul, nu anul acesta”, a spus ministrul Muncii.

Câmpeanu a arătat că restanţele care trebuie plătite în urma hotărârilor judecătoreşti vor face imposibil ca salariile să crească foarte mult anul viitor.

Scenariul de bază al bugetului pe 2014 include continuarea indexării pensiilor cu 4% şi creşterea fondului de salarii în sectorul public cu 3%, a declarat joi ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea, la un post TV.

Autor: Laura Negoiţă

Citiţi mai mult: Pensiile da, salariile ba. Mariana Câmpeanu, ministrul Muncii, a explicat cum vor creşte veniturile anul viitor – Social > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/pensiile-da-salariile-ba-mariana-cmpeanu-ministrul-muncii-a-explicat-cum-vor-creste-v-1053960.html#ixzz2cngXD0Fo
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.