spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Român arestat în Cambodgia. Bărbatul este suspectat de trafic de droguri

- Advertisement -

Un cetățean român a fost arestat de poliţia cambodgiană pe Aeroportul Internaţional din Siem Reap (nord-vest) miercuri. Bărbatul avea asupra sa 3,5 kilograme de cocaină, iar polițiștii suspectează că plănuia să transporte drogurile spre Thailanda.

Şerban Rareş Cadri, în vârstă de 38 de ani, a fost arestat imediat după ce a coborât de la bordul unei curse venind din Brazilia, care a făcut escală în Singapore înainte să aterizeze la Siem Reap, a declarat Um Amara, adjunctul şefului poliţiei din oraş, scrie mediafax.ro, citând publicaţia Cambodia Daily.

Oficialul a precizat că autorităţile cambodgiene au fost informate în legătură cu sosirea lui Cadri de către Brazilia şi Singapore şi că drogurile au fost găsite înfăşurate în plastic şi fir de cupru, ascunse într-un convertor de energie în bagaj. Cetăţeanul român urmează să fie trimis într-un tribunal provincial pentru a fi pus sub acuzaţie.

Săptămâna trecută, poliţia de frontieră spaniolă a reţinut o femeie de origine română care purta în ea 114 pacheţele cu 620 de grame de hașiș adus din Maroc și destinat comercializării în Spania.

Autor: Alexandra Ciliac
Citiţi mai mult: Român arestat în Cambodgia. Bărbatul este suspectat de trafic de droguri – Internaţional > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/roman-arestat-in-cambodgia-barbatul-este-suspectat-de-trafic-de-droguri-1053902.html#ixzz2cmEWfaQY
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.