spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Astra a ajuns la 15 meciuri consecutive în care a „găsit” poarta adversă!

- Advertisement -

Echipa antrenorului Daniel Isăilă a reuşit o performanţă interesantă în acest an: 15 jocuri consecutive în Liga I şi Europa League cu cel puţin un gol marcat

Formaţia din Giurgiu a înscris 36 de goluri în ultimele 15 partide în Liga I şi Europa League

Ultimele cinci meciuri din campionatul trecut, cele şase partide din preliminariile Europa League şi cele patru victorii din actualul sezon al Ligii I compun o serie ofensivă incredibilă pentru Astra Giurgiu, care a marcat în ultimele 15 meciuri consecutive, indiferent de adversar.
Totul a început cu victoria de la Iaşi, 2-0 cu CSMS, în 9 mai, iar ultimul joc, 3-1 cu Pandurii, la Târgu Jiu arată că formaţia lui Daniel Isăilă e gata să marcheze aproape împotriva oricui şi în orice condiţii. De altfel, în acest sezon al Ligii I, Astra este echipa cu cel mai bun atac, având 12 goluri marcate în patru jocuri.

„Mergem să marcăm şi la Haifa“
Cu o medie de trei reuşite pe meci, antrenorul Daniel Isăilă speră ca inspiraţia să nu-i părăsească pe elevii săi tocmai la Haifa, în turul play-off-ului Europa League, cu Maccabi. „Îi cunoaştem foarte bine pe cei de la Maccabi. I-am studiat atent în cele patru jocuri pe care le-au disputat până acum în preliminariile Europa League. Reprezintă o echipă tehnică. Joacă un fotbal adevărat, agresiv, în viteză. Nu ne va fi uşor, dar asta nu înseamnă că nu mergem acolo să ne jucăm şansa. Vrem să marcăm cel puţin o dată, aşa cum am făcut-o în ultimele confruntări şi să revenim acasă cu şanse reale de calificare. Ar fi extraordinar ca Astra să ajungă în grupe la chiar prima participare europeană din istoria sa. Vom face totul pentru acest lucru“, a spus Isăilă, antrenorul în vârstă de 41 de ani al Astrei.

Ultimul meci fără gol în Liga I a fost pe 4 mai
Interesant este faptul că seria meciurilor cu gol marcat este împărţită, ca aport important între trei jucători. Nigerianul Fatai a fost omul decisiv în finalul sezonului trecut, Budescu a „rupt norii“ în primele meciuri din actualul campionat şi din primele tururi din Europa League, iar macedoneanul Ivanovski este ultima „apariţie“ la acest capitol, cu patru goluri în ultimele două meciuri!
Ultimul joc în care Astra nu a marcat în campionat datează din 4 mai, în etapa a 29-a din sezonul trecut, când Oţelul a reuşit un 0-0 la Giurgiu. În total, în cele 15 jocuri la rând din Liga I şi Europa League, Astra a marcat de 36 de ori şi a primit doar 16 goluri. „Mizez pe ambiţia băieţilor în acest joc. Este o şansă uriaşă pentru ei, ar fi o premieră pentru mulţi să ajungă în grupele Europa League. Nu mai avem emoţii, iar lipsa de experienţă în Europa nu mai este un motiv. Am jucat deja şase meciuri şi ar trebui să ne prezentăm bine. E important să marcăm în Israel“, a spus preşedintele Dinu Gheorghe.


Ne vom vinde foarte scump pielea. Trebuie să evoluăm ofensiv şi să marcăm pentru a ne mări şansele de calificare
Alexandru Măţel, fundaş Astra

16 goluri a încasat Astra în ultimele 15 meciuri din Liga I şi Europa

SUPORT / Roberto Dias, adus în locul lui Găman
Cum plecarea lui Valerică Găman la Rennes s-ar putea face zilele viitoare, oficialii Astrei s-au orientat rapid şi l-au adus pe fundaşul central brazilian Roberto Dias. În vârstă de 25 de ani, Dias a fost sezonul trecut în lotul lui Pacos de Ferreira, dar fără a juca vreun meci pentru reprezentanta Portugaliei în play-off-ul Ligii Campionilor. La fel ca şi Găman, Dias a plecat cu Astra în Israel, dar nu se pune problema să joace azi.

prosport.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.