spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

A şantajat o tânără care făcea video-chat pe site-uri pentru adulţi, pentru o partidă de sex

- Advertisement -

Un individ în vârstă de 37 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi şi-a petrecut noaptea de luni spre marţi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, după ce a şantajat o tânără care se dezbracă contra cost pe internet, pe site-uri de profil, în faţa unei camere web.

La începutul acestei săptămâni, la sediul Poliţiei municipiului Suceava s-a prezentat o tânără în vârstă de 23 de ani, din judeţul Iaşi, care a reclamat faptul că a fost sunată pe telefonul mobil, săptămâna trecută, de un bărbat care a amenințat-o că va distribui imagini compromiţătoare cu ea pe internet, dar şi prietenilor din anturajul ei.

În schimb, pentru a nu face publice acele presupuse imagini, bărbatul de la telefon i-a cerut tinerei o partidă de sex.

Victima le-a mărturisit anchetatorilor că practică video-chat pentru adulţi şi că îşi arată goliciunea pe internet, pe site-uri care pot fi accesate de regulă din străinătate.

Printre ultimii clienţi pentru care şi-a dat jos hainele în faţa camerei web a fost un austriac, iar toată şedinţa de video-chat ar fi fost înregistrată de bărbatul care a şantajat-o, acelea fiind imaginile compromițătoare pe care voia să le facă publice.

Respectivul i-a spus că are în total 20 de CD-uri cuprinzând filmări în care ea apare în situații compromițătoare.

Cei doi s-au întâlnit vinerea trecută, pe raza cartierului Burdujeni, şi au discutat în maşina bărbatului cu pricina, care i-a dat cele 20 de CD-uri.

La un moment dat, însă, respectivul i-a cerut să coboare din maşină, având impresia că este urmărit, părăsind zona în viteză.

Când a verificat CD-urile, tânăra şantajată şi-a dat seama că acestea sunt neinscripţionate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Ionuţ Epureanu, suspectul a fost identificat în persoana unui bărbat din municipiul Suceava, Adrian Ostafi, în vârstă de 37 de ani, căsătorit şi fără ocupaţie.

„Fiind condus şi audiat la sediul poliţiei, suspectul recunoaşte săvârşirea faptei. Faţă de învinuit s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, fiind emisă ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore”, a transmis Epureanu.

Adrian Ostafi a fost dus ieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, unde procurorul de caz a opinat că suspectul poate fi cercetat în libertate.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.