spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Conexiuni între Dosarele „Marta” şi „Realitatea TV”

- Advertisement -

Dispărutul Codruţ Marta a fost şef de agenţie de ştiri la televiziunea achiziţionată de Guşă şi şef de cabinet al fostului preşedinte ANAF, Sorin Blejnar

Cozmin Guşă şi Sorin Blejnar s-au întâlnit ieri, în apropierea casei fostului şef al Fiscului, după audierile de la DNA. România TV a difuzat imagini de la faţa locului, despre care Realitatea TV a susţinut că au fost obţinute de paparazzii puşi de Sebastian Ghiţă, care deţine RTV. Cele două televiziuni au un litigiu în Justiţie.

Despre întâlnirea cu Blejnar, Guşă a precizat că a fost „una relativ obişnuită”, acesta fiind „vecinul” care „stă la câteva case distanţă, pe o stradă paralelă”.

Audieri

Codruţ Marta ar fi împrumutat o sumă mare de bani unui cunoscut om de afaceri, bani cu care acesta şi-ar fi deschis o televiziune în România. Atât Cozmin Guşă, cât şi Sorin Blejnar sunt martori într-unul din „dosarele Codruţ Marta”. Amintim că la DNA există mai multe dosare deschise în urma dispariţiei din 21 mai 2012 a lui Codruţ Marta, fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar.

Unul priveşte strict dispariţia acestuia, dosar declinat de la Parchetul Instanţei Supreme. Altul este „Dosarul Realitatea”, în care se fac cercetări privind modul în care au fost vândute acţiunile Realitatea Media.

În acest dosar au fost audiaţi, în calitate de martori, şi Sorin Ovidiu Vîntu (5 august), fiica lui Ioana Vântu (2 august), dar şi Cozmin Guşă, chiar săptămâna trecută. Acest caz este desprins din cel în care este cercetată dispariţia lui Codruţ Marta, despre care Guşă a precizat că a fost administrator al Agenţiei de presă Newsin, afiliată Realitatea Media pe vremea când era condusă de omul de afaceri Elan Schwart zenberg.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.