spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Ce PEDEAPSĂ de tot RÂSUL i-a aplicat un soț ÎNȘELAT bărbatului cu care se iubea nevasta lui

- Advertisement -

Nicoleta C., în vârstă de 21 de ani din Suceava, a asistat la o scenă ca-n filme între amantul și soțul ei înarmat cu un cuțit. Acesta din urmă însă a bătut în retragere când a văzut că adversarul este de două ori mai mare ca el.

Tânăra și iubitul său, Petru B. de 22 de ani se aflau pe Aleea Venus din Suceava când au dat nas în nas cu soțul femeii Bogdan C., de 25 de ani, scrie ziarul Monitorul de Suceava.

Acesta știa că nevasta în înșela de ceva vreme și că are de gând să-l părăsească, așa că a urmărit-o, având asupra lui un cuțit de bucătărie. Culmea, femeia se îndrepta spre casă, pentru a-și lua lucrurile și a se muta împreună cu noul iubit. Soțul încornorat nu se aștepta însă ca adversarul să fie de două ori mai mare ca el, așa că nu a îndrăznit să-l rănească prea rău, el reușind doar să-l taie ușor la degetul mic de la mâna dreaptă.

Persoanele implicate au fost duse la sediul poliţiei, unde au fost audiate cu privire la incident. Amantul tinerei a depus plângere împotriva agresorului, Bogdan C., pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar Nicoleta C. a solicitat efectuarea de cercetări faţă de soţul său pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare.

„Verificările sunt continuate poliţişti din cadrul Biroului ordine publică Suceava, compartimentul proximitate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de port fără drept al cuţitului, ameninţare şi lovire sau alte violenţe”, se precizează în comunicatul poliţiei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.