spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

„Regele” romilor A AJUNS ACASĂ! Vezi DECLARAŢIILE fiului lui Cioabă despre înmormântarea care va avea loc VINERI!

- Advertisement -

Jalea a fost imensă pentru zecile de romi veniţi să-l conducă pe ultimul drum pe conducătorul lor, în momentul în care sicriul „regelui” Cioabă a ajuns pe aeroportul Otopeni.

Fiul lui cel mic, Daniel Cioabă, a fost cel care a dat câteva detalii despre cum va decurge înmormântarea.

„Tatăl meu va fi dus pentru transferul din sicriul de transport în sicriul cumpărat de către noi. Acum va fi dus la o firmă de pompe funerare pentru procedurile de îmbălsămare şi mutarea în celălalt sicriu, iar la 12-01 plecăm la Sibiu. Înmormântarea va avea loc vineri”, a spus fiul lui Cioabă.

În ceea ce priveşte suma vehiculată pentru tratamentul „Regelui” în Turcia, Daniel Cioabă a fost foarte clar: „S-au plătit 15.000 de dolari în avans. Acum s-a emis încă o factură de 22 000 de euro pentru medicamentele ce urmează să o plătim. Nu este nevoie de asigurare, pentru că el era un prosper om de afaeri şi avea economii lui personale.

Informaţiile apărute în presă despre ajutorul cerut statului român sunt doar minciuni. Nu avem nici o pretenţie de la Guvernul Român. Am cerut doar un ajutor consular, nu financiar”.

El a mai spus, răspunzând unei întrebări, că au fost trimise mai multe invitaţii la înmormântare, inclusiv către oameni politici, însă nu a dorit să precizeze cine sunt aceştia.

Florin Cioabă va fi înmormântat în Cimitirul Municipal Sibiu, lângă mormântul tatălui său, unde familia sa a concesionat o parcelă de teren pe 25 de ani.

Autointitulatul rege al romilor a încetat din viaţă duminică, la vârsta de 58 de ani, în spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya, unde medicii îi montaseră, vineri, un dispozitiv care să-i ajute inima să pompeze sânge.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/regele-cioaba-acasa-460045.html#ixzz2ca3YYzq4

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.