spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Reghe a scăpat de emoţii! Cei trei jucători cu probleme vor fi pe teren cu Legia. Cum va arăta primul „11” al Stelei

- Advertisement -

Steaua a susţinut în această dimineaţă antrenamentul oficial înainte de partida cu Legia, din play-off-ul Champions League, ce se va disputa pe Naţional Arena, miercuri, de la 21:45.

Reghe a scăpat de emoţii: Chiricheş, Georgievski şi Tătăruşanu s-au antrenan normal
Alexandru Chipciu, Leandro Tatu şi Stefan Nikolic sunt singurii jucători ai Stelei care au lipsit de la şedinţa de pregătire din această dimineaţă, în timp ce fotbaliştii care au acuzat probleme medicale după meciul cu CFR Cluj, din Liga 1, s-au antrenat normal.

Tătăruşanu, Georgievski şi Chiricheş au resimţit dureri la picior. Din acest motiv l-am şi schimbat pe Chiri, dar sper să nu fie probleme şi să ne bazăm pe toţi la meciul cu Legia„, spunea Reghecampf imediat după meciul cu CFR Cluj şi, din fericire, cei trei sunt apţi pentru meciul de mâine seară.

În aceste condiţii, Reghecampf va putea alinia cel mai bun 11 în meciul cu Legia. Iată cum ar putea arăta Steaua în meciul de mâine:

Tătăruşanu – Georgievski, Chiricheş, Szukala, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Adi Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase – Piovaccari

prosport.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.