spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Accident spectaculos în centrul Bacăului

- Advertisement -

Un accident spectaculos a avut loc ieri, în jurul prânzului, în zona fântânii arteziene de la Policlinica cu plată din Bacău, la locul cunoscut băcăuanilor “La ciupercuțe”.

Un autoturism Dacia Logan, al cărui șofer de 24 de ani încerca să se înscrie de pe drumul secundar pe cel principal, a fost acroșat violent de un altul marca Peugeot 307mw, condus de un șofer de 34 de ani, care circula regulamentar spre direcția Spitalul Județean. Martorii au relatat că accidentul s-a produs în condițiile în care un autobuz aflat pe aceeași direcție de mers cu Peugeot-ul i-a dat “flashuri” Loganului să se înscrie pe drumul principal, încetinind până la oprire, gest pe care, din păcate, șoferul Peugeot-ului, aflat mai în urma mijlocului de transport în comun, nu l-a înțeles și și-a continuat mersul, având loc astfel impactul. Astfel că, derutat de apariția neregulamentară a Loganului, conducătorul mașinii Peugeot, în urma împactului a ajuns cu roțile din dreapta ale mașinii exact pe marginea fântânii arteziene.

Imediat, la fața locului au apărut un echipaj de la Ambulanță și unul de la Poliție, care se afla în zonă. Din fericire, la prima vedere, incidentul auto nu s-a soldat cu răniți, însă femeia care se afla pe scaunul din dreapta al Peugeot-ului, puternic șocată de impact, a fost dusă la Urgențe pentru investigații. Cel mai probabil, șoferul din cauza căruia s-a petrecut accidentul va rămâne pieton pe o perioadă de trei luni, iar dacă se va constata că, în urma tamponării, pasagera a suferit și răni, se va pricopsi și cu un dosar de cercetare penală. (Florentin RADU, Ramona IONESCU)

sursa: http://www.ziaruldebacau.ro/2013/08/20/accident-spectaculos-in-centrul-bacaului.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.