spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Anda Adam o faultează iar pe Bianca Drăgușanu!

- Advertisement -

Anda s-a gândit că n-ar strica să reînvie măcar „look”-ul de pe vremuri. Blonda a revenit la bretonul de acum cinci ani, pe când era fericita cu Victor Slav. Motiv pentru care o atacă iar pe Bianca.

Periile, foarfeca și fixativul au fost… noi nouțe, aduse taman de peste Ocean, în geanta mamei ei. Sanda Adam locuiește in America și a venit acum in Romania pentru o scurta vacanță. „Mama este hair-stilist așa că azi a avut grija de frezele noastre, ale unora. Măcar bretonul meu este adevarat, nu este aplicat”, a declarat Anda, pentru cancan.ro, atacând-o voalat pe Bianca Drăgușanu, noua iubită a lui Victor Slav.

Se știe că, vrând să experimenteze un look nou, roșcata și-a mai aplicat, din când în când, câte un breton fals. Aluzia la extensiile „rivalei” nu este o premieră. Anda Adam a mai avut câteva răbufniri la adresa viitoarei soții a fostului ei iubit.

A facut și comparatii – spune ca ea o femeie cu forme, nu: „una anorexică ce se chinuie să arate precum un băţ crezând că asta îşi doresc bărbaţii”. Și, cum cel mai fierbinte subiect al verii rămâne nunta lui Victor cu Bianca, Anda a reamintit – a nu știu câta oara – că s-a mai vazut cu „fostul” de câteva ori. „M-am văzut după despărțire de câteva ori pentru că mai aveam niste lucruri de reglementat. Dar nu ne vedem pentru că ne vedem, ne-am văzut pentru ca aveam treabă”, a declarat Anda Adam, citată de cancan.ro

Cât despre promisiunea că le va cânta celor doi la botez… Anda o include la categoria: „Om trai și om vedea”. Dă de înteles că, din punctul ei de vedere, va mai curge apă pe Dâmbovița până vom putea vorbi despre o „familie Slav”. „Stai să vină botezul, că mai e până atunci. Poate mă apuc de filme și nu mai cânt!”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.