spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Jaf armat la un magazin din Galati pentru suma de 230 de lei

- Advertisement -

* Atacul a avut loc joi noapte, autorul fiind un bărbat care a ameninţat-o pe vânzătoare cu un pistol * Poliţia l-a identificat şi audiat pe suspect

Femeia a încercat să iasă din magazin, dar a fost lovită de bărbatul necunoscut. Speriată, vânzătoarea nu a mai reuşit să apese butonul de panică, astfel că nu a putut primi imediat ajutorul oamenilor legii. Bărbatul a furat din sertarul magazinului suma de 230 de lei, bani proveniţi din încasări, după care s-a făcut nevăzut printre blocuri. Imediat după incident au fost alertaţi poliţiştii Secţiei 3, care au ajuns la faţa locului pentru cercetări. „În baza sesizării, la nivelul Poliţiei Municipiului Galaţi s-a constituit o echipă operativă complexă, formată din poliţişti de investigaţii criminale din cadrul biroului de profil şi Secţiei 3 poliţie precum şi specialişti criminalişti, care au efectuat cercetarea la faţa locului”, ne-a declarat Cristina Tatulici, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.
Oamenii legii au audiat-o pe vânzătoare şi pe martorii incidentului şi, în urma descrierii făcute de aceştia, au reuşit să-l identifice pe suspect. „În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat un suspect de comiterea faptei, în persoana unui bărbat de 29 ani, din Galaţi. La locuinţa acestuia a fost găsit un pistol tip airsoft, nesupus regimului autorizării”, a completat Cristina Tatulici.
Tânărul a fost adus la audieri, dar nu şi-a recunoscut fapta, el fiind însă identificat de vânzătoare. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile și riscă până la 20 de ani de închisoare pentru tâlhărie. Poliţiştii continuă acum cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care  a fost comisă fapta.

sursa: http://www.viata-libera.ro/eveniment/45080-galati-viata-libera-galati-cotidian-jaf-armat-la-un-magazin-din-micro-20-pentru-suma-de-230-de-lei

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.