spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Un bărbat din Tecuci şi-a bătut vecinele cu bâta, pentru că AU POFTIT la nişte prune!

- Advertisement -

Două femei din Tecuci au fost bătute cu bâta de un bărbat, pentru că au îndrăznit să ia câteva prune dintr-un pom aflat pe proprietatea acestuia. Cele două femei, de 30, respectiv 40 de ani, lucrau pe strada din faţa casei acestuia.

Bărbatul le-a surprins pe femei în timp ce culegeau câteva prune şi le-a ameninţat cu moartea. Nu s-a oprit însă la ameninţări şi a ieşit la poartă cu o bâtă şi cu o secure ca să-şi facă dreptate.

„Bărbatul, identificat ca fiind Gheorghe A., de 61 de ani, le-a înjurat şi a început să le lovească cu bâta. De asemenea, a aruncat cu securea spre femeia de 30 de ani, pe care nu a nimerit-o, dar pe care a continuat să o lovească cu bâta”, a declarat, pentru vremea-noua.ro, căpitanul Barbu Costin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

Femeile au solicitat ajutorul oamenilor legii, care au aplanat conflictul. Cele două femei au refuzat ajutorul medical, dar au fost sfătuite să îşi elibereze certificate medico-legale.

Agresorul va fi cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci. Bărbatul a primit o amendă de 300 de lei, pentru că a refuzat să se legitimeze în faţa jandarmilor.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.