spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Petrecăreţul care le strică ziua angajaţilor de la ambulanţa din Pascani

- Advertisement -

Faceti cunostinta cu cel mai petrecaret barbat din Pascani. De ani de zile, bea incontinuu pana cade pe jos fara sa aiba probleme serioase de sanatate. Si numele sau parca este predestinat.

Se numeste Vasile Petrescu, in varsta de 46 de ani, din suburbia Gastesti, fara familie si ocupatie dar cu o pofta teribila de bautura.

Barbatul a fost cules iarasi de pe strazi de medicii de la SMURD dupa ce un cetatean a sunat speriat la numarul de urgente 112. Era intins la pamant si aparent fara rasuflare, odihnindu-se la soare pe strada Ceferistilor. A fost dus la spital pentru a fi stabilizat dupa care ajunge din nou pe strazi unde consuma adeseori spirt sau bauturi cu grade multe.

Medicii de pe ambulanta spun ca zilnic se confrunta cu astfel de solicitari pentru oameni ai strazii, care adeseori sunt gasiti inconstienti sau intr-o stare deplorabila din cauza consumului de alcool.

Mentionam ca Vasile Petrescu a mai fost surpins de TV BIT in iarna decemrie 2009 prabusit pe strada din cauza consumului de alcool, aproape inghetat de frig. Si atunci ca si acum a fost salvat de personalul medical de la ambulanta.

sursa: http://ziarulorizont.info/wordpress/2013/08/petrecaretul-care-le-strica-ziua-angajatilor-de-la-ambulanta/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.