spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

A sărit de la etajul patru ca să scape de poliţiştii care-l urmăreau

- Advertisement -

Urmăriri, focuri de armă şi un tânăr extrem de tupeist au fost ingredientele unui adevărat spectacol care s-a înregistrat astăzi după-amiază în cartierul sucevean Obcini. Dat în urmărire naţională de mai bine de două luni, un individ din Falcău-Brodina a încercat să scape de poliţiştii care l-au încolţit sărind de la etajul patru al unui bloc în care se afla.

Scenele par desprinse din filme, iar Alexandru Juravle, individul urmărit de poliţişti a dat dovadă fie de un curaj ieşit din comun, fie a fost total inconştient. În momentul în care a realizat că este pe punctul să cadă în mâinile oamenilor legii, tânărul a sărit de la balconul etajului patru pe balconul etajului inferior, iar de acolo a aterizat pe o maşină parcată în faţa blocului.

Imediat ce s-a văzut jos, deşi era uşor rănit la piciorul drept, Alexandru Juravle a rupt-o la fugă şi a încercat să se facă nevăzut printre blocuri. Poliţiştii au tras 10 focuri de armă după el, dar nici un glonţ nu l-a nimerit pe fugar.

Juravle a fost prins în cele din urmă, iar pentru că sângera poliţiştii l-au dus la Spitalul Judeţean Suceava, unde medicii de aici i-au acordat primele îngrijiri medicale, constatând că prezintă un traumatism la piciorul drept.

Alexandru Juravle, din Falcău-Brodina, era dat în urmărire naţională, deoarece pe numele său exista mandat de arestare în lipsă emis de Judecătoria Rădăuţi în cursul lunii mai a acestui an. Tânărul era acuzat de comiterea mai multor furturi din locuinţe din zona Rădăuţi.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.