spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

FC Vaslui – CFR Cluj (scor final 4-0)

- Advertisement -

Update

A doua repriza galben-verzii au mai redus din motoare fara a pierde insa controlul jocului. Pe langa cele doua cartonase rosii incasate de Temwanjera si Ogbu Chura, a doa parte a mai consemnat si revenirea pe teren a atacantului Sabrin Sburlea, acesta jucand doar 12 minute. Standing ovation pentru capitanul echipei, Lucian Sanmartean si FC Vaslui incheie o seara minunata pentru suporterii prezenti la meci

FC Vaslui – CFR Cluj ( 4-0 la pauza)

La capatul unei reprize in care numai ei s-au vazut, galben-verzii reusesc sa conduca cu un neverosimul 4-0. Golurile echipei au fostmarcate de Celeban(3), Antal(4, 25), Caue(32). Pe langa goluri, FC Vaslui a mai avut si 5 ocazii clare de gol. Suporterii prezenti pe stadion spera ca echipa sa continue cu evolutia din prima parte si in ultimele 45 de min.

FC Vaslui –CFR Cluj (surprize in start de partida )

Primele surprize in lotul Vasluiului. Antrenorul Ionut Mosteanu a preferat ca in aceasta partida sa le acorde credit si jucatorilor care au jucat  mai putin. Astfel, Nuno Viveiros si Jakub Wilk se regasesc pentru prima data in primul 11, cei joi schimband mult asezarea in teren a echipei. In timp ce portughezul il trimite pe Celeban pe postul sau de fundas central, folosirea polonezului Wilk pe banda stanga a mijlocului face ca Sanmartean sa joace in centru.Tot pentru prima data si Sabrin Sburlea face parte din primul 18, acesta revenindu-si in totalitate dupa accidentare.

Echipa de start a Vasluiului: Cerniauskas-Varela, Celeban, Viveiros, Salageanu, Antal, Sanmartean, Wilk, Caue, Lovrecic, Temwanjera.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.