spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Tragedie pe râul Siret: O minora s-a înecat. Vărul ei a scăpat cu viaţă din vârtejul apelor

- Advertisement -

Tragedie pe malul raului Siret in apropiere de Pascani. Astazi, in jurul orelor 12:00, o fetita de numai 12 ani s-a inecat iar un alt baietel de 9 ani a reusit sa se salveze in ultima clipa.

La fata locului au fost trimise de urgenta echipaje de ambulanta dar si un elicopter SMURD, care au incercat sa ii salveze pe cei doi copii.

In zadar, s-au luptat medicii mai bine de doua ore sa o salveze pe copila dar aceasta s-a stins, in bratele parintilor.

Inec Siret3Familia din care provine minora locuieste in comuna Ion Neculce, de langa orasul Targu-Frumos. Din primele informatii, se pare ca acestia le-au luat pe cele doua fiice si un nepot, in varsta de 9 ani si au decis sa isi petreaca dupa-amiaza pe malul raului Siret, in zona padocului de la Blagesti.

Inec Siret2Odata ajunsi pe nisip, parintii au mers la masina sa coboare restul de bagaje moment in care s-a intamplat nenorocirea. Cei doi copii nerabdatori s-au aruncat in apa, iar la un moment dat fetita a fost luata de curenti.

Baiatul a reusit sa se salveze si sa inoate pana pe malul celalalt, iar trupul minorei a iesit la suprafata la aproximativ 15 minute si in ultima clipa a fost prins de catre mama inainte sa fie luat de ape.

Inec Siret1Trupul neinsufletit al fetitei a fost preluat de criminalisti si transportat la morga Spitalului de Urgenta Pascani.

Scris de: IONUT TARABOI

Sursa: http://ziarulorizont.info/wordpress/2013/08/tragedie-pe-raul-siret-o-minora-s-a-inecat-varul-ei-a-scapat-cu-viata-din-vartejul-apelor/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.