spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Cinci persoane au ajuns la spital în urma bătăilor din weekend

- Advertisement -

Mai multe persoane, printre care şi o femeie de 60 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale, la sfârşit de săptămână, fiind victime ale agresiunilor. Femeia de 60 de ani, din localitatea Lieşti, a ajuns la spital după ce, spune ea, a fost bătută chiar de fiul ei. Medicii i-au acordat primul ajutor şi unui bărbat de 40 de ani care a fost bătut de mai mulţi romi, pe strada Poşta Veche.
Ambulanţa a ajuns şi pe strada Siderurgiştilor, unde doi fraţi, de 27 şi 29 de ani, au încasat o bătaie bună de la vecini. Cei doi erau cunoscuţi ca fiind petrecăreţi, dar cheful din acest weekend le-a pus capac. Supăraţi nevoie mare că sunt în permanenţă deranjaţi, vecinii tinerilor au decis să-şi facă dreptate singuri şi i-au luat la bătaie pe scandalagii.
Un scandal soldat cu o victimă a avut loc şi în localitatea Fundeanu. Un tânăr de 21 de ani a avut nevoie de ajutorul medicilor după ce a încasat o bătaie bună şi s-a ales cu mai multe leziuni prin tăiere. Niciuna dintre victimele agresiunilor nu este în pericol, toate persoanele fiind stabilizate de medicii de pe ambulanţă.

Sursa: http://www.viata-libera.ro/eveniment/44879-galati-viata-libera-batai-victime-spital

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.