spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

175 de posturi pentru inginerii ieşeni, în Norvegia

- Advertisement -

Iesenii care sunt in cautarea unui loc de munca au sansa sa se angajeze in aceasta perioada in Norvegia. Sunt disponibile 175 de posturi vacante in cadrul unei singure companii internationale de energie, cu experienta de peste 40 de ani in productia de petrol si gaze. Cei vizati sunt iesenii care au studii superioare tehnice. Aceasta oferta este lansata prin intermediul Programului EURES, promovat pe plan local de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Iasi.

Sunt vacante 175 de posturi de inginer structural, pentru care se ofera un salariu cuprins intre 70.800 si 92.000 euro brut pe an. Pentru ocuparea acestora sunt necesare studii superioare tehnice, experienta relevanta de minim 7 ani, de preferat in proiecte off-shore, cunostinte de analiza si proiectare structurala. De asemenea, se cer abilitati excelente de comunicare scrisa si orala, spirit comercial, etica si integritate personala, capacitate de gestionare a riscurilor si interes de a lucra intr-un mediu international.

Candidatii trebuie sa stapaneasca limba engleza sau o limba scandinava. Contractul de munca se incheie pe perioada nedeterminata, se acorda bonusuri si asigurare. Tot in aceasta perioada, iesenii care au experienta in PR si stiu contabilitate pot opta pentru unul din cele patru posturi de analist in Polonia.

Cei interesati trebuie sa aiba abilitatea de a construi si de a gestiona o relatie excelenta cu clientul, sa fie interesat sa calatoreasca in strainatate, sa poata lucra cu termen limita si sub presiune. Pe langa salariul oferit, cei care vor ocupa aceste posturi vor putea beneficia si de un pachet de beneficii, traininguri si cursuri.

sursa: http://ziarulorizont.info/wordpress/2013/08/175-de-posturi-pentru-inginerii-ieseni-in-norvegia/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.