spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

ARMATA-SEXY a lui Kim Jong-Un. FEMEILE SOLDAT ÎN FUSTĂ SCURTĂ vor fi în linia întâi

- Advertisement -

Autor: Sorin Breazu

Mii de femei au defilat în cadrul paradei armatei nord-coreene în piaţa Kim Ir-Sen din Phenian pentru a sărbători 60 de ani de la finalul Războilui Coreei.

În rânduri perfecte, de câte 24 de persoane, femeile – îmbrăcate în veston, fustă scurtă şi încălţate cu pantofi cu toc mediu – au trecut prin faţa liderului suprem din statul comunist, Kim Jong-Un.

Fiecare membru al numeroaselor regimente feminine are părul tuns exact la fel, iar fiecare femeie are cel puţin o medalie prinsă în piept.

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

SUMARUL ARTICOLULUI

Aproximativ 10% din armata nord-coreeană este compusă din femei, iar mulţi experţi susţin că procentajul este mai mare. Forţele militare ale statului comunist numără 1,2 de oameni. Serviciul militar nu este obligatoriu pentru femei.

Nord-coreeni sunt recrutaţi la vârsta de 17 ani, iar cei care merg la Universitate se alătură mai târziu armatei, pentru un stagiu de şase luni, ei fiind predispuşi la o carieră de ofiţer.

Citiţi mai mult: ARMATA-SEXY a lui Kim Jong-Un. FEMEILE SOLDAT ÎN FUSTĂ SCURTĂ vor fi în linia întâi | GALERIE FOTO – Panorama > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/armata-sexy-a-lui-kim-jong-un-femeile-soldat-in-fusta-scurta-vor-fi-in-linia-intai-gale-1049908.html#ixzz2aW5Cm2oa
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.