spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Accident de tren între Râşnov şi Zărneşti. Un bărbat a murit şi o femeie a fost grav rănită

- Advertisement -

Autor: Irene Ştefănescu

Un bărbat şi-a pierdut viaţa şi o femeie a fost rănită grav după ce maşina lor a fost izbită de trenul care circula dinspre Râşnov spre Zărneşti şi târâtă 150 de metri pe calea ferată.

Un bucureştean în vârstă de 61 de ani se afla la volanul maşinii personale, având-o în dreapta pe soţia sa, pe DJ 112A, dinspre localitatea Vulcan spre DN 73A şi, ajungând la  trecerea de nivel cu calea ferată, prevăzută cu indicatoarele Stop şi Crucea Sfântului Andrei, nu a respectat semnificaţia acestor indicatoare.

Nerespectarea indicatoarelor rutiere i-a fost fatală bucureşteanului, deoarece autoturismul condus de el a fost lovit de trenul care circula dinspre Râşnov spre Zărneşti. Cei doi soţi au fost grav răniţi, iar bărbatul a decedat la scurt timp după ce a ajuns la spital, scrie bzb.ro.

Pasagerii din tren nu au înţeles ce s-a întâmplat decât după ce au coborât ori au fost informaţi de către controlor. „Nu am ştiut ce s-a întâmplat. Am crezut că a deraiat trenul şi credeam că nu mai suntem pe şine. A venit controlorul şi ne-a spus că nu putem pleca mai departe pentru că am lovit o maşină pe care trenul a dus-o peste 150 de metri”, povesteşte unul dintre pasageri. „M-am speriat pentru că mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva grav, dar nu ştiam exact ce. Am coborât şi am văzut autoturismul făcut bucăţi, la o distanţă destul de mare faţă de trecerea la nivel”, spune un alt călător din tren. Femeia a reuşit să iasă din maşină înainte de venirea echipajului de la descarcerare, însă şoferul a fost scos doar după intervenţia echipajului SMURD. De altfel, omul a murit la puţin timp după ce a ajuns la spital, iar soţia lui, în vârstă de 53 de ani, se află şi ea în stare gravă.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.