spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

ONU: Peste 100.000 de morți în razboiul din Siria

- Advertisement -

Autor: Alexandra Ciliac

Secretarul General al ONU, Ban Ki-moon, a declarat că numărul victimelor războiului din Siria se ridică la 100.000 de persoane, fașă de 93.000, bilanț anunțat luna trecută.

Ban Ki-moon a făcut un apel la guvernul sirian să înceteze violențele care direază de doi ani și jumătate. ”În acest moment este imperativă o conferinșă de pace la Geneva”, a spus Secretarul General ONU cu privire la războiul civil din Siria.

De aceeași părere este și Secretarul de Stat din SUA, John Kerry. ”Nu există o soluție militară pentru Siria. Singura soluție viabilă este cea politică, iar acest lucru impune un lider care să aducă oamenii la masă pentru discuții.”, a spus Kerry.

Rusia, principalul susţinător al Damascului, şi Statele Unite încearcă să organizeze conferinţa internaţională de pace Geneva-2, la care ar urma să fie invitaţi reprezentanţi ai regimului sirian şi ai opoziţiei.

Citiţi mai mult: ONU: Peste 100.000 de morți în razboiul din Siria – Internaţional > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/onu-peste-100000-de-morti-in-razboiul-din-siria-1049390.html#ixzz2a8KMOQ00
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.