spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Furturi NON-STOP din fosta fabrică Energia din Constanţa

- Advertisement -

Autor: Laura Negoiţă

Hoţii fură cu orice mijloc de transport au la îndemână fierul vechi din incinta fostei fabrici pentru că în zonă nu există pază.

Fosta fabrică Energia este o sursă inepuizabilă de venit pentru hoţii de fier vechi, scrie Telegraf Online.

Sediul societăţii reprezintă, practic, o invitaţie pentru hoţi, pentru că nu există niciun fel de pază, iar infractorii se simt ca la ei acasă. Poliţia patrulează în zonă, însă oamenii legii nu surprind de fiecare dată „inamicul” în flagrant.

Sătul de furturile din zonă şi indignat de hoţii care nu se mai opresc din furat, un cititor al cotidianului „Telegraf” a trimis, ieri, un mail pe adresa redacţiei, în care reclamă furturile în stil haiducesc care se petrec aproape non-stop la fosta fabrică Energia.

Constănţeanul a trimis şi câteva poze cu hoţii care fură fierul vechi cu căruţa, pentru care îi mulţumim şi care pot fi vizualizate în galeria foto ce însoţeşte materialul. Bărbatul spune că, deşi Poliţia trece de trei sau patru ori pe zi prin zonă, acest lucru nu îi sperie pe infractori. „Asist la dezmembrarea complexului cu autogenul şi observ căruţe, conduse de rromi, pline ochi cu fier perfect identificabil ca făcând parte din complexul Energia. Nu e al meu şi habar nu am cine are drept de proprietate asupra acestei foste industrii, dar, văzând cum este golită sub privirea Poliţiei şi a noastră, mi se pare sfidător ca respectivii cetăţeni să trecă fluierând pe sub ochii noştri, fără pic de remuşcări”, a scris în mail constănţeanul.

Citiţi mai mult: Furturi NON-STOP din fosta fabrică Energia din Constanţa – Din ţară > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/furturi-pe-banda-rulanta-de-la-fosta-fabrica-energia-din-constanta-1049392.html#ixzz2a8JVHfuw
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.