spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Observatorul meciului Vardar – Steaua a notat în raport incidentele de la Skopje

- Advertisement -

Autor: Adi Dobre

Scandalul de la Skopje, în care a fost implicat Mihai Stoica, alintat „Meme”, managerul general al echipei FC Steaua Bucureşti, a luat amploare. Comportamentul managerului-bătăuş a ajuns şi la urechile observatorului partidei de aseară, iar raportul întocmit de el va merge la UEFA.

ProSport a discutat cu observatorul partidei de la Skopje, Mark Blackborne.

Acesta a anunţat că scandalul izbucnit între Mihai Stoica şi reporterii ProTV – ProSport va fi menţionat în raportul meciului.

Delegatul UEFA a luat numerele de telefon ale jurnaliştilor români, pe care le va pune la dispoziţia forului continental, anunţă prosport.ro.

„O să scriu tot în raport, dar decizia finală o ia UEFA. Nu este posibil aşa ceva, am rămas uluit când am auzit că Steaua susţine că antrenamentul nu trebuie să fie deschis presei.

E incredibil ce a făcut clubul român, am înţeles că nu au ţinut nici conferinţă de presă. Eu de ce sunt aici, nu e meci sub egida UEFA? Regulamentul e unul singur”, a mărturisit Mark Blackborne, observatorul meciului, pentru ProSport.

Înaintea meciului, observatorul UEFA a stat de vorbă şi cu Valeriu Argăseală, pentru a afla şi poziţia Stelei privind incidentul.

Reamintim că Agenţia de Monitorizare a Presei ActiveWatch şi Asociaţia Presei Sportive din România au anunţat şi ele încă de ieri că vor sesiza FIFA şi UEFA cu privire la incidentele de la Skopje.

Citiţi mai mult: Observatorul meciului Vardar – Steaua a notat în raport incidentele de la Skopje – Fotbal intern > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/observatorul-meciului-vardar-steaua-a-notat-in-raport-incidentele-de-la-skopje-1049037.html#ixzz2ZxIVpU6f
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.