spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Romii fac CIRC în Londra. Au OCUPAT iar un PARC, la trei zile după ce POLIȚIA i-a evacuat

- Advertisement -

Autor: Alexandra Ciliac

Romii originari din România s-au întors înapoi în Park Lane la trei zile după ce autoritățile locale -au evacuat, scrie presa britanică.

În urmă cu trei zile polițiștii londonezi, însoțiți de mai mulți oficiali în domeniul imigrației au efectuat un raid într-o tabără improvizată de romi români din Park Lane.

Zona în care se instalaseră romii este una centrală și chiar exclusivistă. Vecinii taberei de romi din Park Lane au depus mai multe plângeri în urma cărora polțiștii au reținut 63 de romi.

„Locuitorii s-au plâns de compartament antisocial şi de probleme sanitare. Operaţiunea va continua şi mesajul nostru este că nu vom tolera asta”, a declarat inspectorul șef Louise Puddefoot.

Autoritățile londoneze le-au pus la dispoziție bilete gratuite de avion spre România, cu condiția să părăsească imediat Marea Britanie, însă numai 20 dintre ei au acceptat oferta.

Polițiștii dau vina pe romi pentru creșterea furturilor din buzunare sau din magazine. Un alt inconvenient pentru locuitorii din zonă este mizeria pe care grupul de imigranți o lasă în urmă.

Citiţi mai mult: Romii fac CIRC în Londra. Au OCUPAT iar un PARC, la trei zile după ce POLIȚIA i-a evacuat – Internaţional > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/rromii-din-londra-inapoi-la-cersit-la-numai-trei-zile-dupa-ce-politia-i-a-evacuat-din-zon-1048888.html#ixzz2Zr3exFxX
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.