spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Reformatorii liberali ÎȘI FORMEAZĂ un NOU PARTID

- Advertisement -

Liberalii reformatori înființează propria formațiune politică.

Cel puțin aceasta a declarat deputata Ana Guțu, în cadrul unei conferințe de presă. Noul partid va avea la bază, de asemenea, doctrina liberală și se va situa pe eșichierul de dreapta a arenei politice din Republica Moldova.

Declarația Consiliului în acest sens a fost citită de către deputata Ana Guțu. În declarație se menționează că această idee vine din motivul că liderul PL, Mihai Ghimpu, a supus o rezistență majoră față de această idee, eliberând din funcții persoane care împărtășeau ideile de renovare a partidului.


„Ținând cont de doleanțele membrilor din teritoriu, fapt exprimat prin procesele verbale, 17 la număr ale organizațiilor, luând în considerare refuzul lui Dorin Chirtoacă de a candida la funcția de lider al PL, considerăm necesară constituirea unei noi formațiuni politice pe eșichierul de dreapta. Vom iniția o nouă formațiune și o vom înregistra la Ministerul Justiției”, se anunță în declarația reformatorilor.

Totuși, deocamdată, nu a fost stabilită denumirea noului partid politic sau cine se va afla în fruntea acestuia. Aceste detalii urmează să fie stabilite în cadrul unui Congres al noii formațiuni.

Timpul.md (V.P.)

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.