spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Presupus viol între minori, reclamat după câteva zile

- Advertisement -

Doi băieți de 7 ani le-au spus părinților că au fost abuzați sexual de un băiat de 11 ani, din aceeași localitate, Odobești.

Mama unuia dintre copiii care au reclamat abuzul s-a dus la poliție și a depus o plângere în acest caz. Se pare că presupusul viol ar fi avut loc în jurul datei de 15 iulie 2013, însă reclamanta a făcut plângere abia pe 19 iulie și nu a știut să spună cu exactitate cum s-au petrecut lucrurile. Copiii ar fi spus acasă că băiatul mai mare i-a dezbrăcat și i-ar fi violat. “În baza plângerii făcute de mama unuia dintre copii – declară inspectorul principal Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție Județean Bacău – polițiștii fac cercetări pentru a stabili veridicitatea faptelor”.

Deși a trecut o săptămână de la presupusul viol, medicii legiști urmează să-i examineze pe copii și să stabilească dacă se confirmă actul sexual. Minorii au ajuns și la sediul Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Bacău unde, așa cum cere legilslația în domeniu, au fost audiați în prezența a doi psihologi. “Deocamdată, nu ne putem pronunța asupra faptelor petrecute. Este vorba de un presupus abuz sexual comis de un presupus violator de 11 ani asupra altor doi copii de 7-8 ani” – a declarat Alina Iftode, purtătorul de cuvânt al DGASPC Bacău. (Ramona IONESCU, Florentin RADU)

sursa: http://www.ziaruldebacau.ro/2013/07/23/presupus-viol-intre-minori-reclamat-dupa-cateva-zile.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.