spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

„Rechinul”, pădurar la Ocolul Silvic Dumitreşti, s-a înecat la Vintileasca

- Advertisement -

Bărbatul a mers la pescuit împreună cu un alt prieten şi s-a înecat în momentul în care a intrat în apă să se răcorească.Pompierii din Focşani s-au chinuit aproape două ore pentru a găsi trupul neînsufleţit al acestuia.Nimeni nu poate explica cum s-a întamplat incidentul pentru că bărbatul era un foarte bun înotător, porecla acestuia fiind „Rechinul”

Tragedie în sanul unei familii din localitatea Vintileasca. Un bărbat de 43 ani, pădurar de profesie, încadrat la Ocolul Silvic Dumitreşti, şi-a pierdut viaţa sambătă seara după ce a încercat să scape de căldura de afară înotand într-o baltă din localitate. Romulus Noapteş a mers împreună cu un prieten la balta din comună, Lacul Mare, pentru a pescui şi pentru a se răcori. În momentul în care cei care se aflau pe baltă şi-au dat seama că bărbatul a dispărut, au pus mana pe telefon şi au apelat numărul unic de urgenţă 112. Apelul a fost făcut la dispeceratul unic integrat ISU-SMURD- Ambulanţă în jurul orei 19.10. La faţa locului s-a deplasat imediat un echipaj de căutare salvare cu o barcă pneumatică de la Focşani. Lt. Cristina Duţă, purtătorul de cuvant al ISU Vrancea, spune că trupul bărbatului a fost găsit în jurul orei 21.15. La faţa locului s-au deplasat şi poliţiştii care urmează să stabilească care a fost cauza decesului. De asemenea, primarul comunei Vintileasca, Viorel Spătaru, naşul bărbatului de cununie, însoţit de familia acesta, a mers ieri la Serviciul de Medicină Legală pentru a afla cauza decesului. „Ştia să înoate foarte bine. Era poreclit «Rechinul» pentru că trecea foarte repede lacul înot. Este un moment foarte greu. A fost subalternul meu 22 de ani, pădurar, l-am cununat. Condoleanţe familiei”, spune edilul Viorel Spătaru. Medicii legişti au confirmat faptul că bărbatul a murit înecat. Despre acest eveniment trist au fost informaţi şi colegii de muncă ai bărbatului, deşi acesta se afla în timpul liber. Colegii lui Romulus Noapteş au numai cuvinte de laudă la adresa acestuia. „Era încadrat la Ocolul Silvic Dumitreşti. Este un eveniment nefericit. Era un om deosebit, care îşi făcea mereu treaba”, a spus Lucian Zamfir, directorul Direcţiei Silvice Vrancea. Bărbatul va fi condus pe ultimul drum de familie, prieteni şi toţi cei ce l-au cunoscut, cel mai probabil, marţi. Durerea este şi mai mare în comună pentru că Romulus Noapteş se trage dintr-o familie respectată, mama sa fiind învăţătoare în localitate. (Raluca MANOLACHE)

20.07.2013-ora 18,30: Bărbat de 45 de ani,posibil pădurar  la Ocolul Silvic Dumitreşti, dispărut în lacul de la Vintileasca

Un bărbat de 45 de ani, venit se pare la pescuit, în această după-amiază la Vintileasca, a dispărut în apele lacului din comună

La ora transmiterii ştirii , pompierii de la ISU Vrancea caută trupul bărbatului, înghiţit de ape. Acesta venise să se răcorească, dar la un moment dat a înaintat  în apele lacului, în condiţii încă neelucidate şi a dispărut fără urmă. Mai mulţi localnici aflaţi în zonă au sesizat la 112 dispariţia bărbatului, spunand totodată că el este un pădurar de la Ocolul Silvic Dumitreşti. Urmează ca anchetatorii să confirme dacă aceasta este adevărata identitate a celui înecat. (D. CHIRIAC)

sursa: http://www.ziaruldevrancea.ro/actualitatea/95158-barbat-de-45-de-ani-disparut-in-lacul-de-la-vintileasca.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.