spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Trei tineri s-au lovit cu BMW-ul de un cap de pod

- Advertisement -

Soferul unui BMW a mers cu viteză într-o curbă şi a provocat accidentul produs în satul Burca, comuna Vidra u maşina a luat foc, dar incendiul a fost stins pană la sosirea pompierilor u un accident mortal s-a produs şi la Dumbrăveni, iar un copil a fost lovit de maşină la Slobozia Bradului

Trei tineri au fost implicaţi sambătă într-un accident produs pe Şoseaua Vrancei. Poliţiştii de la rutier au stabilit că accidentul a avut loc pe fondul vitezei excesive cu care conducea şoferul, Iulian Oprea, 21 ani, din comuna Boloteşti. “Conducătorul auto nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului şi a ajuns în şanţ. Autoturismul BMW s-a lovit apoi de un cap de pod. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a unui tanăr şi rănirea uşoară a altor doi”, ne-a spus inspectorul Aurel Cristian, de la Serviciul Rutier. În urma impactului, maşina a luat foc, dar flăcările au fost stinse repede de şoferul coborat din maşină. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pasagerului Georgică G., de 22 ani din comuna Păuleşti, rănirea uşoară a pasagerului Ciprian G., 21 ani, din comuna Vidra şi a şoferului. Poliţiştii au întocmit dosar penal. La faţa locului au ajuns şi pompierii. “Incendiul se manifesta la motorul maşinii”, spune lt. Cristina Duţă, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea. Victimele au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

S-a răsturnat cu tractorul şi a murit

Un accident mortal s-a produs în comuna Dumbrăveni. Lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală Gugeşti au fost sesizaţi că  Lucian L., 46 ani din Dumbrăveni, în timp ce executa lucrări viticole, s-a răsturnat cu tractorul, suferind mai multe leziuni.  Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Sfantul Pantelimon” din Focşani, unde a decedat după cateva ore. Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor concrete în care a avut loc incidentul.

Copil de 7 ani lovit de maşină

Un alt accident rutier s-a produs la Slobozia Bradului. Poliţiştii au stabilit că pe DC 169, pe raza comunei, Eugen M., 44 ani, din Focşani, în timp ce conducea o autospecială Citroen a accidentat grav un copil de 7 ani. Acesta s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii prin loc nepermis şi nefiind supravegheat de părinţi. Poliţiştii de la Serviciul Rutier au întocmit şi dosare penale pentru infracţiuni comise pe şosele. Astfel, la Dumitreşti a fost tras pe dreapta Cristinel C., 35 ani, din localitate. El conducea un Mitsubishi Lancer avand o îmbibaţie alcoolică de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pentru o faptă similară va fi judecat şi Ion D., 44 ani, din Milcovul, care se afla la volanul unei Dacii cu o alcoolemie de 0, 70 mg/l. Vineri, la Dumbrăveni, a fost depistat Marian V., 59 ani, din  Gugeşti, care conducea o motoretă Mobra radiată din evidenţa auto şi fără a deţine permis de conducere. Nicuşor G., 16 ani, din comuna Vanători, va ajunge în faţa instanţei după ce a condus un moped fără permis. (Dan CHIRIAC)

Trei tineri au fost implicaţi sambătă într-un accident produs la la podul de la Burca -comuna Vidra

Accident la podul de la Burca cu un BMW care apoi a luat foc

Poliţiştii de la rutier au stabilit că accidentul a avut loc pe fondul vitezei excesive cu care conducea şoferul din comuna Vidra. “Conducătorul auto nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului şi a ajuns în şanţ. Autoturismul BMW s-a lovit apoi de un cap de pod. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a unui tanăr din cmuna Boloteşti şi rănirea uşoară a şoferului şi a unui alt tanăr din comuna Păuleşti”, ne-a spus inspectorul Aurel Cristian, de la Serviciul Rutier. În urma impactului, maşina a luat foc, dar flăcările au fost stinse repede de şoferul coborat din maşină. La faţa locului au ajuns şi pompierii. Victimele au fost transportate la spital.Vom reveni cu amănunte (Dan CHIRIAC)

sursa: http://www.ziaruldevrancea.ro/actualitatea/95157-accident-la-vitanesti-bolotesti-cu-un-bmw-care-apoi-a-luat-foc.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.