spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Un copil de 9 ani a ajuns la spital cu arsuri de gradul II şi III, după ce tatăl l-a pedepsit să stea cu mâna în foc

- Advertisement -

Autor: Alexandra Ciliac

Un băiat în vârstă de 9 ani din comuna Ivăneşti, județul Vaslui, a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, cu arsuri de gradul II şi III pe mâna dreaptă. Tatăl băiatului a vrut să-i aplice o corecţie şi l-a pus să stea cu mâna în foc

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, copilul de nouă ani a stat cu mânca dreaptă în foc pentru că tatăl său a vrut să-i aplice o corecție.

„După ce şi-a dat seama ce a făcut, bărbatul a alergat la farmacia din sat ca să ia un medicament pentru copil, farmacista fiind cea care a apelat numărul de urgenţă 112. Copilul a fost transportat la Spitalul Judeţean Vaslui, după care a fost transferat la Iaşi”, a declarat Aurora Popa, managerul SAJ Vaslui, citată de rtv.net.

Polițiștii îl anchetează acum pe bărbatul din Ivănești pentru rele tratamente aplicate minorului. De asemenea, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui va demara o anchetă în acest caz.

Citiţi mai mult: Un copil de 9 ani a ajuns la spital cu arsuri de gradul II şi III, după ce tatăl l-a pedepsit să stea cu mâna în foc – Din ţară > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/un-copil-de-9-ani-a-ajuns-la-spital-cu-arsuri-de-gradul-ii-si-iii-dupa-ce-tatal-l-a-pede-1048562.html#ixzz2ZfbqV0uc
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.