spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Băsescu îl vrea pe Ponta interimar 45 de zile la Ministerul Transporturilor | VIDEO

- Advertisement -

Autor: Cristina Botezatu

Președintele Traian Băsescu i-a propus liderului PNL Crin Antonescu ca funcția de ministru al Transporturilor să fie ocupată interimar, timp de 45 de zile, de către premierul Victor Ponta, urmând ca la sfârșitul acestei perioade șeful statului să se pronunțe în privința numirii liberalului Ovidiu Silaghi. Sâmbătă seară, la Antena 3, Antonescu a punctat că PNL își menţine propunerea, însă președintele dorește ca interimatul lui Ponta ar trebui prelungit pentru finalizarea CFR Marfă.

UPDATE. În emisiunea Antenei 3 a intervenit telefonic și premierul Victor Ponta, care l-a acuzat pe Traian Băsescu de neseriozitate. „E un joc politic a la Traian Băsescu, dar extrem de neserios. În primul rând, Ministerul Transporturilor e condus de domnul secretar de stat Ghibu. Sigur că eu semnez, dar nu am timp numai de Ministerul Transporturilor. Eu oricum îmi asumam privatizarea CFR Marfă. Mă îngrijorează aceste semne de neseriozitate… Mai e un an, ne descurcăm, sper”, a pus Ponta.

Președintele PNL a dat detalii despre întâlnirea cu șeful statului. „Ne-am întâlnit, nimic spectaculos. Întâlnirea a durat aproximativ 45 de minute. Întâi de toate, nu este vorba de condiţii, nu este vorba de raport, pur şi simplu a fost o discuţie în care subiectul a fost propunerea noastră – cu Ovidiu Silaghi pentru Ministerul Transporturilor”, a povestit Antonescu la Antena 3.

Liderul PNL a spus că l-a informat pe şeful statului că menţine această propunere, însă preşedintele nu i-a spus dacă o acceptă sau o respinge. În opinia sa, şeful statului nu deţine nicio informaţie care să împiedice numirea lui Silaghi la conducerea Ministerului Transporturilor.

Antonescu a mai spus că premierul Ponta încă nu a formalizat propunerea ca Ovidiu Silaghi să fie numit la Transporturi şi că urmează să facă acest lucru.

„Propunerea am menţinut-o şi pe care o menţin – lucru în legătură cu care am discutat şi în legătură cu care l-am înştiinţat, informat pe domnul Băsescu. (…) Din punctul nostru de vedere, Ovidiu Silaghi poate fi numit şi mâine”, a afirmat liderul PNL.

Citiţi mai mult: Băsescu îl vrea pe Ponta interimar 45 de zile la Ministerul Transporturilor | VIDEO – Partide > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/antonescu-mentinem-propunerea-silaghi-la-transporturi-1048547.html#ixzz2ZfaSi89A
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.