spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

DECLARAȚIA SURPRINZĂTOARE a profesorului Mircea Beuran, medicul care l-a operat pe Omar Hayssam, imediat după extrădare

- Advertisement -

Autor: Cristina Lica

Revenirea în ţară a lui Omar Hayssam este dovada că doctorii şi-au făcut datoria şi că medicina românească este de bună calitate, a declarat, consideră profesorul Mircea Beuran, şeful Clinicii de chirurgie 2 de la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Medicul Mircea Beuran susține că nu poate exista nicio îndoală cu privire la actul medical, întrucât operația pe care i-a efectuat-o lui Omar Hayssam a fost filmată, cu aprobarea Administrației Penitenicarelor. În aceste condiții, recuperarea acestuia pare să fie completă și spectaculoasă, susține medicul.

„Este dovada că medicina românească este foarte bună. Dovada că medicii români şi-au făcut meseria profesionist. Eu l-am operat pe Omar Hayssam, intervenţia chirurgicală fiind filmată de cei cărora conducerea Administraţiei Penitenciarelor le-a dat aprobare”, a declarat, pentru mediafax.ro, doctorul Mircea Beuran.

Acesta a precizat că, în calitate de chirurg, s-a ocupat strict de intervenție, dar îngrijirile postopeatorii i-au fost acordate în Spitalul Penitenciar şi la Institutul Oncologic.

„El a fost operat de mine, dar îngrijirile i-au fost date în Spitalul Penitenciar şi la Oncologie. Operaţia s-a realizat în prezenţa celor pe care conducerea penitenciarelor i-a lăsat să filmeze. Faptul că este viu este dovada că medicina românească este foarte bună”, a mai spus Beuran, pentru mediafax.ro.

Omar Hayssam a fost predat Poliţiei Române, vineri dimineaţă, a anunţat purtătorul de cuvânt al şefului statului, Bogdan Oprea. Acesta a precizat ulterior că Hayssam a fost predat poliţiştilor la ora 6.40 și se află în arestul Poliţiei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.