spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

OMAR HAYSSAM a fost PREDAT POLIȚIEI ROMÂNE . Acesta se află în ARESTUL POLIȚIEI CAPITALEI

- Advertisement -

Autor: Ana-Maria Adamoae, Carmen Vintilă

Administrația Prezidențială a anunțat, în această dimineață, că Omar Hayssam se află în custodia Poliției Române.

UPDATE 10.37. Surse din Poliţia Română au precizat pentru EVZ că nu s-a stabilit, încă, oficial, când şi unde va fi transferat Omar Hayssam din arestul Ministerului de Interne. Cel mai probabil, însă, el va ajunge, în cursul zilei de astăzi la Spitalul Penitenciarului Rahova, unde va fi internat, pentru o perioadă de timp, în vederea evaluării stării de sănătate.

Omar Hayssam a fost introdus într-un Centru de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliţiei Române pe baza celor trei mandate de executare a pedepsei cu închisoare emise pe numele său.

Hayssam a fost condamnat la data de 29 iunie 2010 de către magistraţii Curţii de Apel Bucureşti la 3 ani de închisoare pentru bancrută frauduloasă.

La data de 30.10.2012 a fost emis pe numele acestuia, de către Curtea de Apel Oradea, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea prin care a fost condamnat la 20 de ani închisoare pentru acte de terorism.

La data de 23.11.2012 a fost condamnat de Tribunalul Municipiului Bucureşti la 16 ani închisoare pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni.

UPDATE 9.37. Potrivit postului de televiziune B1, Omar Hayssam va ajunge cel mai probabil în fața instanței de judecată peste patru zile.

CINE ESTE OMAR HAYSSAM? Portretul complet al teroristului sirian implicat în răpirea jurnaliştilor români

Citiţi mai mult: OMAR HAYSSAM a fost PREDAT POLIȚIEI ROMÂNE la ora 6.40. Acesta se află în ARESTUL POLIȚIEI CAPITALEI – Justiţie > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/omar-hayssam-a-fost-predat-politiei-romane-el-va-fi-adus-in-tara-1048338.html#ixzz2ZThETKd3
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.