spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Cetãteni sirieni au fortat Prutul

- Advertisement -

Au vrut sã ajungã în Europa!


Politisti de frontierã din cadrul S.P.F. Fãlciu au depistat nouã cetãteni sirieni, patru adulti si cinci minori, care au trecut fraudulos frontiera dintre Republica Moldova în România, prin traversarea râului Prut.

Miercuri, 17 iulie, în jurul orei 22.25, politistii de frontierã din cadrul S.P.F. Berezeni au observat, cu ajutorul sistemului optronic de supraveghere, un grup de persoane care se deplasa de la malul râului Prut spre localitatea Fãlciu.

Imediat, la fata locului s-a deplasat o echipã operativã din cadrul Sectorului P.F. Falciu care a retinut grupul, format din nouã persoane, cetãteni strãini, care nu îsi justifica prezenta în zonã. Din primele cercetãri a rezultat cã cei în cauzã sunt cetãteni sirieni, patru adulti, doi bãrbati si douã femei, si cinci copii, care au trecut ilegal frontiera din Republica Moldova. Persoanele în cauzã au fost conduse la sediul Sectorului Politiei de Frontierã Fãlciu pentru continuarea cercetãrilor, totodatã fiind informate autoritãtile de frontierã din Republica Moldova, în vederea solutionãrii în comun a cazului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.