spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Cati, soţia manelistului Adi Minune şi totodată fina milionarului Nae Nicolae: «Doamne, ce blestem! Nu mă mai pot opri din plâns!»

- Advertisement -

Tragedie în lumea sportului, dar şi a maneliştilor. Nae Nicolae, finanţatorul echipei CS Ştefăneşti, şi-a găsit, ieri, sfârşitul sub roţile unui tren, după ce a trecut, fără să se asigure, peste calea ferată de pe şoseaua Petricani din Bucureşti. Graba şi neatenţia i-au fost fatale celui supranumit “regele imobiliarelor”, căci, într- o secundă, maşina lui, un superb Bentley, s-a transformat într- un morman de fiare. Cum au aflat, vestiţii lui fini, Cati Simionescu şi Adi Minune, s-au dus într-un suflet la locul accidentului.

Cati Simionescu a rămas fără grai când a aflat că naşul lor de cununie a încetat din viaţă, la numai 43 de ani, într-un stupid accident, care putea fi evitat, dacă Nae Nicolae nu ar fi trecut printre bariere, forţându- şi norocul: “Durerea e prea mare să pot vorbi. Nu vă închipuiţi prin ce trec. Am fost la locul tragediei şi nu mă pot opri din plâns. Nu pot să accept că naşul nu mai este. Doamne, ce blestem!”, ne-a povestit, printre lacrimi, soţia lui Adi Minune. Şi manelistul a fost cutremurat de veste, cu atât mai mult, cu cât Nae nu îi era doar naş, ci şi cel mai bun prieten: “Sunt devastat. Fratele meu mai mare a murit!”, a îngăimat el, cu vocea stinsă de durere. Vestea dispariţiei e cu atât mai cumplită, cu cât, în ultima vreme, familia acestuia trece prin mari necazuri, de parcă asupra ei ar plana un blestem.

Surse bine informate susţin că soţia defunctului, Oana Nicolae, se află în Israel, cu una dintre fiicele lor, diagnosticată cu cancer. “În ultimele luni, parcă nu mai era el, era agitat, grăbit, supărat, îi ducea grija fetiţei, pe care dorea să o vadă din nou sănătoasă. Acum, micuţa este internată într-o clinică din Tel Aviv”, ne-a dezvăluit un apropiat de-al lui Nae, care e convins că, în momentul accidentului, acesta era cu gândul departe, la micuţa lui. Altfel nu se explică cum acesta s-a strecurat, printre bariere, fără să se asigure. Corpul neînsufleţit al lui Nae Nicolae a fost târât pe linia de tren cam 300 de metri, iar multe lucruri personale din maşina lui au fost găsite aruncate la zeci de metri.

Mama sa n-a aflat încă de moartea fiului

În Ştefăneşti, Ilfov, omul de afaceri Nae Nicolae tocmai ce-şi ridicase o casă mare, care e neterminată însă. În timp ce fratele său are o afacere în comună, un magazin alimentar, mama lor locuieşte singură. Vecinii spun că femeia nu aflase ieri că fiul ei a murit într-un teribil accident. “Nu i-a zis nimeni! Şi-aşa, săraca are probleme psihice de acum cinci ani, când i-a murit un nepot. Tot aşa, de tânăr”, ne-a dezvăluit o localnică din Ştefăneşti.

SCENE DE GROAZĂ! Imagini EXCLUSIVE de la locul accidentului! Aici a murit NAE NICOLAE

Trupul lui Nae Nicolae (medalion) a fost proiectat , în urma impactului cu locomotiva trenului, la câţiva metri distanţă, în mijlocul căii ferate

Avea asupra lui o geantă plină cu bani

Anchetatorii care au făcut cercetări în cazul accidentului de tren, în urma căruia Nae Nicolae, “regele imobiliarelor” din Ştefăneştii de jos, Ilfov, şi-a pierdut viaţa, au găsit în bolidul făcut praf mai multe sume de bani. Astfel, conform declaraţiilor poliţiştilor din Ilfov, în buzunarele afaceristului cu o avere impresionantă – terenuri de zeci de mii de hectare, case, maşini, ceasuri şi bijuterii de lux – erau 2.400 de lei şi 400 de euro. De asemenea, într-o geantă aflată în maşină mai erau alte sume de bani, în lei, aceasta fiind predată, ulterior, familiei. Patron al mai multor firme de construcţii şi apropiat al unor politicieni şi oameni de afaceri, Nae Nicolae pare că, în momentul impactului devastator cu trenul, punea la cale, la telefon, o nouă afacere.

În curtea casei sale din Ştefăneştii de Jos, Ilfov, Nae Nicolae îşi amenajase o cascadă şi o grădină superbe / foto: Ilfov Sport

Aici locuia „Regele Imobiliarelor din Ilfov!” FOTOGRAFII EXCLUSIVE

fotografii: Vlad Chirea

Mai mult: Cati, soţia manelistului Adi Minune şi totodată fina milionarului Nae Nicolae: «Doamne, ce blestem! Nu mă mai pot opri din plâns!» – Ştiri interne | Libertatea.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.