spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Un conflict amoros între soţi, din cauza geloziei, a fost tranşat cu cuţitul

- Advertisement -

Conflict amoros între doi soţi. O femeie de 39 de ani, din Ţibăneşti, a ajuns în spital după ce a fost înjunghiată de partenerul de viaţă. Bărbatul a consumat mai multe băuturi alcoolice, apoi a început să-i aducă femeii mai multe reproşuri.

Cele mai multe nemulţumiri ale soţului erau pe fondul geloziei. Fe­meia a încercat să-i explice acestuia că nu a fost infidelă, însă nu a reuşit să-l convingă pe bărbat că nu i-a greşit niciodată. Acesta, enervat, a luat un cuţit şi şi-a înjunghiat partenera în abdomen.

După ce a realizat ce a făcut, băr­ba­tul a sunat imediat la 112. Un echi­paj al Serviciului de Ambulanţă s-a de­plasat la faţa locului şi a transpor­tat-o pe aceasta la Spitalul „Sf. Spiridon“. „Pacienta a ajuns în Unitatea de Primire Urgenţe cu plagă înjunghiată abdominală, a fost internată şi operată urgent“, a declarat conf.dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD. Femeia rămâne în continuare sub suprave­ghere de specialitate, în Clinica I Chirurgie, dar starea sa este stabilă.

sursa:http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/un-conflict-amoros-intre-soti-din-cauza-geloziei-a-fost-transat-cu-cutitul–16637.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.