spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

2000 de euro pentru “amanta” dispãrutã!

- Advertisement -

Liderii PP-DD Bârlad s-au uitat prea mult la OTV

GENEROS Tiberiu Nechita face o ofertã de nerefuzat: 2000 de euro familiei sau minorei sã se întoarcã acasã! Si gata, totul va fi dat uitãrii…

HILAR în stilul OTV, liderii PP-DD Bârlad încearcã sã politizeze un subiect mult prea delicat – cazul disparitiei minorei din Ciocani. Este de apreciat faptul cã acestia sunt solidari cu doctorul Octavian Marcu, dar modul de abordare ar putea sã-i coste scump. Tiberiu Nechita, prim-vicepresedintele filialei bârlãdene, crede cã s-a exagerat în ceea ce priveste suspiciunea de omor asupra doctorului Marcu, si cel mai probabil tânãra este plecatã undeva. Acesta considerã cã bârlãdenii, si nu numai, au nevoie de prezenta sotilor Marcu la spital, fiind doi profesionisti recunoscuti. Mai mult, Tiberiu Nechita face o ofertã de nerefuzat: 2000 de euro familiei sau minorei sã se întoarcã acasã! Si gata, totul va fi dat uitãrii… Subiectul, tratat în maniera Dan Diaconescu, este mult mai complicat. Ar trebui cetãtenii sã înteleagã cã PP-DD Bârlad încurajeazã actul sexual cu o minorã de 16 ani si cã 2000 de euro vor fi suficienti pentru a îngropa toatã povestea?

Dacã multi se întrebau cum ar fi tratat Dan Diaconescu cazul minorei dispãrute din Ciocani, rãspunsul a venit ieri, în cadrul unei conferinte de presã tinutã de liderii PP-DD Bârlad. Cum a devenit acest caz un subiect politic n-am prea înteles, desi Tiberiu Nechita, prim-vicepresedintele filialei bârlãdene, a încercat sã ne ofere câteva argumente. Este limpede cã nu orice subiect poate fi abordat în sfera politicului, iar acest caz, unul destul de complex, ar putea stirbi din imaginea filialei PP-DD Bârlad. Tiberiu Nechita considerã cã toatã povestea nu a fãcut decât sã creeze un mare gol la spital, prin plecare în concediu a sotilor Marcu, doi medici foarte buni, profesionisti desãvârsiti. “Am transformat o dramã a unei familii într-o dramã a judetului. Ceea ce se întâmplã cu doctorul Marcu si sotia sa a fãcut ca de câteva zile sã pierdem serviciile unor buni specialisti. Sunt printre cei mai buni din judet în domeniul lor si nu cred cã existã cineva care sã nege acest lucru. Nu este un secret cã la ei veneau pacienti chiar si din judetele învecinate. Aveau mare încredere în ei. Sunt de pãrere cã ei trebuiau sã îsi facã treaba în continuare, nu sã fie hãrtuiti”, a declarat Tiberiu Nechita, prim-vicepresedintele filialei PP-DD Bârlad. Nimic însã despre relatia amoroasã dintre doctorul Octavian Marcu si minora de 16 ani. Desigur, acest lucru nu are nimic în comun cu politica si, probabil din acest motiv nu a fost amintit. Uluitoare este propunerea pe care Tiberiu Nechita o face în continuare, marca Dan Diaconescu: 2000 de euro fetei pentru a se întoarce acasã: “Eu mã angajez sã-i ofer fetei si familiei suma de 2000 de euro pentru a veni acasã. Bârladul trebuie sã beneficieze de serviciile acestor medici. îmi doresc ca acea fatã sã vinã cât mai repede acasã, sã termine scoalã si sã se încheie acest capitol”. Declaratia acestuia lasã loc la o sumedenie de interpretãri. Sã înteleagã cetãtenii cã, în cazul în care minora trãieste, cei 2000 de euro vor îngropa toatã povestea, inclusiv relatiile sexuale cu un minor? Se pare cã PP-DD Bârlad apeleazã la o presupozitie falsã: actul sexual cu un minor este o faptã neimportantã în comparatie cu profesionalismul medicului. Mai departe, ziaristii prezenti la conferinta de presã l-au întrebat pe Tiberiu Nechita dacã are aceastã sumã, iar acesta a spus: “Nu am acesti bani, dar mã ofer sã fac rost de ei. Vã garantez cã, dacã nu voi duce aceastã sarcinã pânã la capãt, voi demisiona din toate functiile si mã voi retrage din viata politicã”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.