spot_img
29.5 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Jandarmii au verificat daca Stadionul municipal din Botosani este sigur pentru competitii sportive

- Advertisement -

Reprezentantii Inspectoratului de Jandarmi Judetean Botosani, impreuna cu responsabilul de ordine si siguranta al F.C. Botosani si reprezentantul clubului de fotbal, au verificat stadionul din punct de vedere al conditiilor de siguranta pe care trebuie sa le indeplineasca , pentru identificarea riscurilor care pot aparea pe timpul desfasurarii meciurilor si adoptarea masurilor necesare pentru asigurarea sigurantei spectatorilor .
In plus jandarmii au executat si o activitate de instruire a efectivelor Politiei Locale Botosani, in ceea ce priveste dispozitivele care se realizeaza pe timpul misiunii de asigurare a ordinii publice la meciurile de fotbal, modul de actiune si misiunile executate in cadrul acestora, atributiile legale conform prevederilor legii nr.4/2008  privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si a jocurilor sportive, precum si infractiunile si contraventiile care pot fi constatate pe timpul desfasurarii meciurilor.
Jandarmeria va lua toate masurile legale necesare pentru desfasurarea in conditii civilizate a meciurilor de fotbal sustinute pe teren propriu de echipa de fotbal F.C.Botosani, pentru prevenirea savarsirii unor fapte antisociale, atat in incinta stadionului si in apropierea acestuia, cat si pe caile de deplasare ale spectatorilor. (Danut R.)

sursa: http://evbt.ro/Articol/Evenimente/2013-07-17/Jandarmii+au+verificat+daca+Stadionul+municipal+este+sigur+pentru+competitii+sportive.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.